Groepsaccommodatie Hubermont

België / Luxemburg / Ortho

Deze locatie is een unieke plek temidden de Ardense natuur. Het richt zich tot mensen die willen vergaderen, leren, zich willen ontwikkelen of zich ontspannen en dit volledig in exclusiviteit.

Boek bij Groepen.nl

Deze groepsaccommodatie is gelegen op een unieke plek temidden de Ardense natuur. Vanuit de overtuiging dat de omgeving een belangrijke rol speelt in het stimuleren van ontwikkeling, groei, verandering en ontspanning, is voor de huidige aanpak en locatie van Hubermont gekozen. Je kunt hier met zestig personen op een comfortabele manier verblijven.

Een groepsaccommodatie in de Ardennen met sauna 


 De multifunctionele groepsaccommodatie telt 20 kamers met eigen badkamers (zie slaapkamer indeling). De kamers zijn verdeeld over het hotelgebouw en de voormalige boerderij. Er is een gezellige lounge met open haard, een bar en een volledig ingerichte keuken. Beneden tref je nog een aparte bar met biljart-tafel , een sauna en een wijnkelder. Bovendien is er een ruimte voor de wandelaars waar schoenen en jassen kunnen drogen. Maar de trekpleister blijft toch wel het grote gazon met tuinmeubelen en een BBQ, waar het heerlijk vertoeven is. Achter het center ligt een grote tuin met een panoramisch zicht over de Ardennen. 

Maak samen diverse wandelingen


 Hubermont ligt in het hart van de Belgische Ardennen in het natuurpark Le Parc Naturel des deux Ourthes. Het prachtig meer van Nisramont ligt op een uurtje wandelen en biedt een ongeziene rijkdom aan flora en fauna. De gemeenten , Houffalize, Bertogne, Gouvy, Tenneville en Saint-Ode liggen op zeer korte afstand en La Roche, de toeristische trekpleister in de streek is slechts vier kilometer verwijderd. Hubermont was tijdens WO II het strijdtoneel voor de befaamde Slag van de Ardennen. Talrijke monumenten en legervoertuigen zijn daar vandaag nog steeds getuige van.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Ardennen 

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-43 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €3457

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap