Groepsaccommodatie Hubermont

België / Luxemburg / Ortho

Deze groepsaccommodatie is gelegen middenin de natuur van de Ardennen. Binnen enkele minuten voel je je hier ontspannen en thuis. Zeer geschikt voor mensen die willen vergaderen, leren, zich willen ontwikkelen of zich ontspannen en dit volledig in exclusiviteit.

Boek bij Groepen.nl

Deze groepsaccommodatie bestaat uit 2 delen en is gelegen op een unieke plek temidden van de Ardense natuur. Vanuit de overtuiging dat de omgeving een belangrijke rol speelt in het stimuleren van ontwikkeling, groei, verandering en ontspanning, is voor de huidige aanpak en locatie van Hubermont gekozen. Je kunt hier met 60 personen op een comfortabele manier verblijven. Binnen enkele minuten voel je je hier ontspannen en thuis. elfs de kinderen worden hier creatiever dan wat om het even welke game te bieden heeft. 

Groepsaccommodatie in de Ardennen met bar


Bij deze groepsaccommodatie heb je diverse verblijfsruimtes tot je beschikking, waar jullie als groep gezellig samen kunnen zijn. In de volledig uitgeruste keuken kunnen jullie zelf de lekkerste maaltijden bereiken. Liever het werk uit handen geven? Laat het dan ook de kok over. Bij de open haard kun je heerlijk opwarmen en aan de bar kun je gezamenlijk een drankje drinken. Wat dacht je van een lekker speciaal biertje? De zaal loopt over in de tuin. Hier vind je een terras en kijk je vrij uit over de natuur. Nog een leuke (en lekkere) tip: in de wijnkelder vind je diverse wijnen die je kunt proeven. Buiten is er meer dan voldoende ruimte! Achter de groepsaccommodatie ligt een groot gebied met diverse weilanden en een panoramisch zicht over de Ardennen, richting Luxemburg en de vallei van de Ourthe. 

Samen struinen door de Ardennen

Hubermont ligt boven op een heuvel met een weids en prachtig zicht over de Ourthe -vallei. Op slechts enkele minuten van de locatie ligt het schitterde meer van Nisramont waar je kan kayakken, vissen of wandelen (13 km). De mooie stad , La Roche , met zijn feodaal kasteel, zijn gezellige stadskern en zijn WWII-museum liggen op slechts 5 km. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Ardennen

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-60 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €5423

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap