Groepsaccommodatie Kloosterzande

Nederland / Zeeland / Kloosterzande

Deze groepsaccommodatie is gelegen in de polder met de Westerschelde op loopafstand. Terrasjes en restaurants in overvloed, wat cultuur om op te snuiven, een wandeling of fietstocht hier en daar? Een perfecte mix tussen smullen, bewegen, ontspannen en op avontuur gaan.

Boek bij Groepen.nl

Deze groepsaccommodatie is gelegen in de polder met de Westerschelde op loopafstand. Terrasjes en restaurants in overvloed, wat cultuur om op te snuiven, een wandeling of fietstocht hier en daar? Een perfecte mix tussen smullen, bewegen, ontspannen en op avontuur gaan. 

Groepsaccommodatie in Zeeland met kampvuurplaats 


De groepsaccommodatie is comfortabel en sfeervol ingericht. Op de begane grond is er een ruime kantine waar je met 35 mensen van een zelfbereide maaltijd kunt genieten. De open keuken is volledig uitgerust. Verder zijn er beneden meerdere toiletten en is er een wasruimte beschikbaar. Boven in de huiskamer is er nog een open keuken met eettafel en een gezellige zithoek. Je kunt er lekker tv kijken of aan de grote tafel samen spelletjes doen. Er zijn twee sanitaire ruimtes, een voor de mannen en een voor de vrouwen. Ieder voorzien van een brede wastafel met spiegel, 2 toiletten en 3 ruime douchecabines. Buiten zijn er pickniktafels en een kampvuurplaats waar je kunt genieten van het mooie uitzicht in de polder. Je ziet zelfs de zeeschepen voorbij varen boven de zeedijk aan de Westerschelde. Op het sportveld kunnen er allerlei sporten uitgeoefend worden of kunnen er buitenspelletjes gedaan worden. Bij slecht weer is het ook mogelijk activiteiten in de grote binnenruimte van de schuur te organiseren. 

Ontdek samen de mooie omgeving

De accommodatie ligt in Zeeuws- Vlaanderen en kijkt uit over de zeedijk van de Westerschelde. Er zijn verschillende restaurants en terrasjes in de omgeving. De accommodatie is omringt met natuur waar je gebruik kunt maken van wandel- en fietsroutes. In de buurt liggen ook diverse kleine en wat grotere stadjes die leuk zijn om te bezoeken.


Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Zeeland

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

9.2 zeer goed

 

kindvriendelijk

1-35 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €1367

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap