Groepsaccommodatie Lathum (16 p.)

Nederland / Gelderland / Lathum

Mooi gelegen vakantiehuis met authentieke en moderne details.

Boek bij Groepen.nl

Mooi en landelijk gelegen vakantiewoning met een extra appartement. Het is hier echt genieten en de authentieke details zorgen ervoor dat je je er helemaal thuis voelt. 

Groepsaccommodatie in de Veluwe met speelweide

De vakantiewoning beschikt over een entree met apart toilet, landelijke keuken en een woonkamer. De bovenverdieping heeft een ruime hal, badkamer met toilet, en drie ruime slaapkamers voorzien van airconditioning. Bijzonderheden met betrekking tot het slapen: Eén bed op de 6-persoons slaapkamer is een volwaardig "onderschuifbed". In de ruime hal is op verzoek in een handomdraai een slaapplek met een 2 persoons bed (met afscheidingswand) te maken. Daarnaast is er een appartement met een aparte opgang naar de 1e verdieping. Deze heeft een verblijfsruimte, keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Er is een mooi gelegen terras en een speelweide waar de kinderen zich zeker zullen vermaken. In het seizoen is er een ijssalon om de hoek om een heerlijk ijsje te eten. Parkeren kun je voor de deur, bij je eigen ingang. Handig!

Struinen door de bossen

De groepsaccommodatie is gelegen midden in een recreatie gebied, aan de rand van de Veluwe. Wandelen, fietsen, varen, het kan er allemaal. Diverse plaatsen ( Arnhem, Doesburg) en tevens diverse musea en Burgers Zoo, Nederlands Openluchtmuseum binnen tien minuten bereikbaar.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Veluwe

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-16 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €1489

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap