Groepsaccommodatie Lelystad

Nederland / Flevoland / Lelystad

Back to basics bij deze unieke accommodatie en exclusief voor jouw groep! Altijd al een keer in een prehistorisch huis willen slapen en een avond doorbrengen bij een romantisch kampvuur? Bij deze accommodatie in de buurt van Lelystad kan het! Dit archeologisch openluchtmuseum stelt zijn terrein exclusief beschikbaar voor kleine en grote groepen natuurliefhebbers. Wakker worden in een van de nagebouwde prehistorische huizen, wie wil dat nu niet?

Boek bij Groepen.nl

Back to basics bij deze unieke groepsaccommodatie en exclusief voor jouw groep! Altijd al een keer in een prehistorisch huis willen slapen en een avond doorbrengen bij een romantisch kampvuur? Bij deze accommodatie in de buurt van Lelystad kan het! Dit archeologisch openluchtmuseum stelt zijn terrein exclusief beschikbaar voor kleine en grote groepen natuurliefhebbers. Wakker worden in een van de nagebouwde prehistorische huizen, wie wil dat nu niet?

Groepsaccommodatie in Flevoland en écht back to basic

Dit is een archeologisch openluchtmuseum waar een prehistorische nederzetting is nagebouwd. Slapen gebeurt op stromatrassen in twee prehistorische huizen. Gasten moeten zelf beddengoed (slaapzak en kussen) meenemen. Op het terrein zijn meerdere plekken geschikt om een kampvuur te stoken. Hout is te koop bij de locatie. Er is een meertje aanwezig waar gezwommen kan worden of waar je een boomstamkano kunt uitproberen. Er is een sanitair gebouw aanwezig met 6 toiletten, 2 urinoirs, 2 douches en 1 wastafelruimte. Ook is er een keuken aanwezig met een koelkast, verschillende wasbakken, koffiezetapparaat (incl filters), potten en pannen. Een kookstelletje en een magnetronoven is erbij te huren. Wil wat extra comfort? Dan kun je een partytent met zijwanden en biertafels/banken erbij huren.

Maak mooie wandelingen door het Natuurpark

De locatie ligt in Natuurpark Lelystad, waar gewandeld kan worden en met geluk, bijzondere dieren te spotten zijn. Er lopen wisenten, prezwalski paarden, otters en elanden. De Oostvaardersplassen zijn binnen handbereik, net als het nieuwe natuurgebied de Markerwadden.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Flevoland

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-40 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €1005

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap