Groepsaccommodatie Malberg

Duitsland / Rijnland-Palts / Malberg

In het kasteelstadje Malberg ligt dit voormalige hotel. Het onderkomen is volledig aangepast voor een verblijf van een groep tot 34 personen. Er loopt een smal riviertje door de grote tuin, dus avontuur voor de kinderen.

Boek bij Groepen.nl

In het kasteelstadje Malberg ligt dit voormalige hotel. Je kunt hier verblijven met 34 personen. De groepsaccommodatie ligt half verscholen in het bos, dus een heerlijke boswandeling kan vanuit de accommodatie worden gemaakt. Avontuur genoeg voor de kinderen! Er loopt namelijk een smal riviertje door de grote tuin. 

Groepsaccommodatie in de Eifel met open haard


De groepsaccommodatie beschikt over 12 slaapkamers, met ieder een eigen badkamer. Er is een grote living waar je met de gehele groep diverse spelletjes kunt spelen. Zo is er een biljarttafel, dartbord, en zijn er tal van bordspelletjes. Met wie ga jij de strijd aan? Daarnaast is er een heerlijke open haard waar je lekker kunt opwarmen. De grote keuken beschikt over alle faciliteiten om je heerlijk uit te kunnen leven als kok. Buiten is er een overdekt terras, waar ook een BBQ staat. De tuin is omheind. 

Ontdek samen de Eifel


Malberg ligt in het mysterieuze Kylltal, in het gebied Eifelkreis Bitburg/Prüm. Het Kylltal kenmerkt zich door beekdalen, hoogveengebieden, dichte bossen met prachtig uitgestippelde wandelpaden en pittoreske dorpjes. Dit deel van de Eifel, de Südeifel, biedt veel verschillende mogelijkheden voor een zeer complete vakantie. Vanuit de groepsaccommodatie kun je prachtige wandelingen, fietstochten, of paardrijtochten maken. In de directe omgeving is er van alles te beleven. Ga bijvoorbeeld naar de dierentuin, museum of naar de bierbrouwerij. 


Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Eifel

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

7.4 ruim voldoende

 

kindvriendelijk

1-34 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €1423

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap