Groepsaccommodatie Neede

Nederland / Gelderland / Neede

In deze luxe groepsaccommodatie verscholen tussen de bossen geniet je van rust, ruimte en de natuur. Ook kun je vogels, boomkikkers en reeën spotten vanuit de accommodatie.

Boek bij Groepen.nl

Verscholen tussen de bossen en met een prachtig weids uitzicht ligt deze luxe groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie bevindt zich op een nieuw aangelegd natuurterrein van 8 ha. Je kunt dus midden in de natuur genieten van de rust en ruimte die de omgeving te bieden heeft. Ook kun je vogels, boomkikkers en reeën spotten vanuit de accommodatie. Daardoor is het beeldmateriaal beperkt op dit moment.

Groepsaccommodatie in Gelderland middenin de natuur

De groepsaccommodatie is geheel drempelloos, alles bevind zich op de begane grond. Ook zijn er twee slaapkamers geschikt voor mindervaliden. Alle slaapkamers beschikken over een eigen badkamer met douche en wastafel, hiervan hebben 8 slaapkamers hebben ook een eigen toilet. In de ruime living heb je een prachtig weids uitzicht over het terrein en kun je heerlijk koken in de moderne keuken. Een aparte chill- en speelruimte voor de kinderen is aanwezig in de groepsaccommodatie.

Fietsen en wandelen langs de mooiste plekjes van de Achterhoek

De groepsaccommodatie ligt midden in het groen, op ongeveer een kilometer afstand van het dorpscentrum. Neede biedt vele voorzieningen zoals supermarkten, verschillende winkels, een zwembad, uitkijktoren. Ook bevindt het zich dichtbij de afrit van de N18 en op 15 minuten van Enschede.  Vanaf de accommodatie zijn er diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving die u de mooiste plekjes in de Achterhoek laten zien. Blijft u liever rond de accommodatie, dan zijn er ook diverse plekken waar je kunt voetballen, volleyballen of van een vuurplaats kunt genieten.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-24 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €1968

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap