Groepsaccommodatie Nijmegen

Nederland / Gelderland / Nijmegen

Karakteristiek pand uit 1817, vijf minuten lopen van de Waalkade en het stadscentrum! Je loopt of fiets zo de natuur in.

Boek bij Groepen.nl

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 10 personen. (oud) studenten, vrienden, vriendinnen, reünie die graag een weekeinde feest vieren.. het is hier allemaal mogelijk! Maak een mooie stadswandeling, ga lekker stappen, culinaire genieten in de stad, fietsen, wandelen of mountainbiken in de landelijke omgeving van de Ooypolder. Een ideale uitval basis voor je weekendje weg. 

Groepsaccommodatie in Gelderland, dichtbij het centrum van Nijmegen


Je verblijft in een karakteristiek pand uit 1817. Het is slechts 5 minuten lopen naar de Waalkade en het stadscentrum! Daarnaast loop of fiets je zo de natuur in. Er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers!  Parkeren is geheel gratis op eigen terrein. Wil je Nijmegen verkennen op de fiets? Vraag naar de gratis fietsen! Buiten kun je ook nog heerlijk genieten van een BBQ in de zon op het terras!

Ontdek samen de oudste stad van Nederland


 Is jullie groep op zoek oprechte gastvrijheid? De eigenaren vertellen je graag alle hotspots en bezienswaardigheden van Nijmegen en omgeving: uitwaaien, zwemmen aan Waal strand, de boeiende scheepvaart, wandelen, fietsen in het groen, een gezellige terrasje en cultuur snuiven in de oudste stad van Nederland. Laat jezelf inspireren!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-10 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €789

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap