Groepsaccommodatie Rurberg

Duitsland / Noordrijn-Westfalen / Rurberg

Ruime vakantiewoning in een voormalig hotel aan de rand van het Nationaal Park Eifel en de Rursee. Mogelijkheden om te wandelen, fietsen, zwemmen, kanoën, zeilen en motorrijden.

Boek bij Groepen.nl

Ruime vakantiewoning in een voormalig hotel aan de rand van het Nationaal Park Eifel en de Rursee. Er zijn mogelijkheden om te wandelen, fietsen, zwemmen, kanoën, zeilen en motorrijden.

Groepsaccommodatie in Duitsland met bar


Dit prachtige historische pand is van alle gemakken voorzien voor maximaal 18 personen. Er zijn acht ruime tweepersoonskamers met eigen badkamer en 1 kamer met stapelbed plus badkamer. Elke kamer heeft een eigen thema. Koken kun je in de grote voormalige restaurantkeuken, tafelen in de gezellige eetkamer met eigen bar en een comfortabele woonkamer met grote loungebank en tv plus een extra activiteiten- of vergaderruimte. Parkeren kan op het eigen terrein en fietsen of motoren in eigen garage. Buiten is er een ruime tuin en terras.

Struinen door het grootste natuurpark


In de directe omgeving van een natuurbad, stuwmeren en de uitgestrekte bossen van Nationalpark Eifel, het grootste natuurpark van midden en noord Duitsland. Mogelijkheden om te wandelen, fietsen, zwemmen, kanoën, zeilen, vissen en motorrijden of bezoek aan pittoreske vakwerkdorpen Monschau.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Duitsland

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-18 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €1292

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap