Groepsaccommodatie Saint Silvain-Bellegarde

Frankrijk / Nouvelle-Aquitaine / Saint-Silvain-Bellegarde

Deze 18 persoons groepsaccommodatie is heel geschikt voor het organiseren van cursussen, familiereünies of voor vriendengroepen met ruimte voor extra gasten om te kamperen op het terrein, gelegen in de Limousin, het groene hart van Frankrijk.

Boek bij Groepen.nl

Deze fijne groepsaccommodatie is gelegen in de gastvrije Limousin, het groene hart van Frankrijk. Heel geschikt voor het organiseren van cursussen, familiereünies of voor vriendengroepen met ruimte voor extra gasten om te kamperen op het terrein! Het volgen van een yoga les, buiten met de hele groep, behoort tot de mogelijkheden. Yoga matten zijn aanwezig

Groepsaccommodatie in Frankrijk met zwembad


Naast de gemeenschappelijke entree vind je de gezellige salon met grote open haard en de aangrenzende cursusruimte. Er zijn een zestal sfeervol ingerichte slaapkamers, ieder voorzien van eigen badkamer en toilet. Een hiervan is aangepast voor mindervaliden (rolstoeltoegankelijk). Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 12 volwassenen aangezien de overige bedden wat korter zijn. Door de ligging is deze groepsaccommodatie uitermate geschikt voor het geven van workshops, trainingen, teambuilding en andere cursussen. Geniet van het zwembad, jeu-de-boules baan en diverse grasveldjes. Deze laatsten kunnen eventueel gebruikt worden om te kamperen als de groep groter is dan 18 (aantal bedden).

Bezoek samen de schilderachtige dorpjes


 De Creuse is een heuvelachtig gebied: half bos en half veeteelt. De streek maakt deel uit van het Massif Central, het hart van Frankrijk. Door het ontbreken van industrie zijn lucht en water hier nog zuiver. De directe omgeving van deze groepsaccommodatie ademt nog het Frankrijk van weleer. Vele schilderachtige dorpjes en authentieke boerderijen geven je de indruk dat de tijd hier vele jaren heeft stilgestaan.
De grotere dorpen hebben alle hun maand- of weekmarkt waar lokale producten verkocht worden. Het dichtbijgelegen stadje is Aubusson, historisch gezien op de kaart gezet door haar tapijten en wandkleden.

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-12 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €839

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap