Groepsaccommodatie Snikzwaag

Nederland / Friesland / Snikzwaag

Luxe en comfort in deze ruim opgezette groepsaccommodatie midden in Fries landschap. Of je nou wilt relaxen of iets wilt ondernemen: je geniet in alle rust op een prachtige, landelijke locatie te midden van rust, ruimte, natuur en de Friese wateren.

Boek bij Groepen.nl

Heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige Friese landschappen. Of je nou wilt relaxen of iets wilt ondernemen: je geniet in alle rust op een prachtige, landelijke locatie te midden van rust, ruimte, natuur en de Friese wateren.

Groepsaccommodatie in Friesland met wellness


Je hebt de beschikking over een ruime verblijfsruimte met een éét- en zitgedeelte. De keuken is voorzien van alle faciliteiten die je maar kunt wensen. Er is aangrenzend een speelkamer voor de kinderen. Daarnaast heb je de beschikking over vijf vakantiehuizen waar de slaapkamers zich bevinden (zie kamerindeling van de vakantiehuizen A tm. E). Dus trek je je liever even terug? Dan is dat hier zeker mogelijk. Je moet buitenom vanuit de groepsruimte om er te komen. Elk vakantiehuis is ook volledig ingericht om je het beste comfort te kunnen bieden tijdens je verblijf. Aan luxe is er geen gebrek. Naast een luxe inrichting zijn er ook meerdere sauna's en een houtgestookte hottub aanwezig. Buiten is er zeeën van ruimte door de meerdere terrassen en kunnen de kinderen zich optimaal vermaken in de grote tuin!

Geniet van de mooie wateren


In de omgeving kun je onder meer genieten van de mooie wateren, prachtige fietsroutes fietsen en gezellige Friese dorpjes bezoeken. Op korte afstand van de accommodatie een sloep huren, de fietsroute "de 4 pontjes" rijden of iets heel anders: koeknuffelen! Zit het weer helaas niet mee? Dan kun je met de kinderen naar een indoor speeltuin en/of subtropisch zwembad in Joure!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Friesland

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

8.8 goed

 

kindvriendelijk

1-36 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €2099

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap