Groepsaccommodatie Someren

Nederland / Noord-Brabant / Someren

Monumentale pastoorswoning (1932) aan de rand van de Peel en de Strabrechtse-heide, midden in het centrum van Someren-Eind. De omheinde tuin heeft een groot buitenactiviteiten veld.

Boek bij Groepen.nl

Monumentale pastoorswoning (1932) aan de rand van de Peel en de Strabrechtse-heide, midden in het centrum van Someren-Eind. Dit cultuurhistorisch pand gelegen aan het dorpsplein straalt van buiten, maar zeker ook van binnen een rustieke sfeer uit!

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant met groot speelveld


De groepsaccommodatie is geschikt voor 20 personen. Je hebt hier de beschikking over 6 slaapkamers en 2 douches! Daarnaast is er een keuken en gezamenlijke ruimte aanwezig waar je gezellig samen spelletjes kunt spelen. Wie van jullie is het meest fanatiek? Buiten is er een grote omheinde tuin met speelveld, wat uitnodigt tot buitenactiviteiten en in het midden een grote monumentale, fotogenieke beuk. De woning heeft een eigen fietsschuurtje én er is eigen parkeergelegenheid. Mogelijkheden tot arrangementen met de lokale ondernemers.

Onderneem samen diverse sportieve activiteiten


Someren-Eind ligt in de stedendriehoek Eindhoven Helmond Weert, met de Peel en Strabrechtse Heide onder handbereik. Wandel-, fiets- en mountainbike routes zijn snel te bereiken. Evenals een tweetal mooie golfbanen, speeltuin op loopafstand en vele restaurants met Brabantse gezelligheid!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

8.7 goed

 

kindvriendelijk

1-20 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €1044

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap