Groepsaccommodatie Torrevieja

Spanje / Valencia / Torrevieja

Luxe appartement op residentie in de nabijheid van de zee en winkels, restaurants en barretjes. Ideaal voor een leuke familie -of groepsvakantie aan de Costa Blanca!

Boek bij Groepen.nl

Meerdere luxe appartementen op één residentie in Torrevieja. Ideaal voor een leuke familie -of groepsvakantie aan de Costa Blanca! De 3 accommodaties zijn bij elkaar gelegen in één blok van in totaal 3 appartementen. In totaal plek voor 18 personen en nog de mogelijkheid tot het plaatsen van 1 baby bed per appartement.

Groepsaccommodatie in Spanje met zwembad


Het betreft 2 appartementen op de begane grond met een ruim terras waarvan 1 appartement over een privé zwembad beschikt met buiten douche. Per appartement zijn er 2x 2persoonsbedden en 1x 2, 1-persoonsbedden en 2 badkamers. Het boven appartement biedt prachtig uitzicht en beschikt over een ruim balkon en riant dakterras. Verder is er een gezamenlijk zwembad met kinderbad en lounge area met parasols. Er is mogelijkheid tot parkeren in de garage en ook is er een opslag aanwezig voor eventueel fietsen of golf benodigdheden.

Samen genieten aan de kust


Torrevieja is een populaire vakantiebestemming. Mede door haar uitstekende gemiddelde weersomstandigheden gedurende het jaar. Prettige en toegankelijke ligging ten opzichte van steden en vliegvelden (Alicante ca 45 km) en er zijn veel mogelijkheden tot uitstapjes in de nabije omgeving. Een perfecte combinatie van strand en een prachtig binnenland.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Spanje

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-18 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €1389

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap