Groepsaccommodatie Voeren

België / Limburg / Voeren

Uniek gelegen in het stiltegebied midden in het natuurreservaat van Altenbroek in de vallei van de Noor, de ideale plek om te onthaasten en tot rust te komen genietend van de natuur en stilte en met geluk s'nachts de dassen te spotten vanaf uw overdekte terras

Boek bij Groepen.nl

Dit vakantieverblijf is ideaal gelegen in de rustigste en mooiste vallei van de Voerstreek in het domein Altenbroek en is de perfecte vakantiewoning voor een geslaagde vakantie in de Voerstreek. Idyllische natuurtaferelen maken van je wandeltochten in de Voerstreek een unieke sprookjestocht, compleet met panoramische vergezichten, holle wegen, kastelen, oude veldkruisen, kapelletjes, enz.

Groepsaccommodatie in België met grote speelweide 


Deze oude watermolen, met kasteelachtige uitstraling werd rond 1800 gebouwd door de toenmalige eerste gouverneur van Belgisch Limburg. In afwachting van grote verbouwingswerken aan het 500 m. verder gelegen kasteel met park en vijvers, is omgebouwd tot leuke vakantiewoningen. Dit riante vakantieverblijf kreeg reeds verscheidene provinciale eerste prijzen voor 'Hoeveverfraaiing' en 'Landschapsintegratie'. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 30 personen met meerdere slaapkamers, een ruime zitplaats, volledig uitgeruste nieuwe keuken, nieuwe flatscreen TV, nieuwe lederen salons, badkamer met douche en toilet, centrale verwarming en een eigen terras en gratis internet - wifi. 

Maak samen mooie wandeltochten


 De Voerstreek is een uniek wandelgebied met 125 km aan bewegwijzerde wandelpaden grenzend aan Zuid-Limburg op 15 km van Maastricht, hier bevindt zich tevens het hoogste punt van Vlaanderen 287,5 m. monumentale vierkantshoeves, kastelen en niet te vergeten veel holle wegen met dassenburchten en unieke fauna en flora, tevens is er een te bezoeken forellenkwekerij aan de bron van de Voer.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in België

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-30 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €1542

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap