Groepsaccommodatie Waarland

Nederland / Noord-Holland / Waarland

Nog lekker even weg met een kleine groep! Groepsaccommodatie voor groepen tot 15 personen met ruime tuin en vlak bij strand en duinen. Het is hier optimaal genieten!

Boek bij Groepen.nl

Ruim huis voor 6 personen met 3 slaapkamers en 3 badkamers.  Uit te breiden naar 15 personen. Comfortabel, met zeer ruime tuin en slechts 10 km van strand en duinen. Het is hier optimaal genieten!

Groepsaccommodatie in Noord-Holland nabij strand en duinen

Deze vakantiewoning is voor 6 personen, uitbreidbaar naar 15. Je hebt 3 slaapkamers tot je beschikking met alle eigen sanitair (uitbreidbaar naar 5 slaapkamers en 5 badkamers). Er is een ruime verblijfsruimte met open keuken. Het ruime overdekte terras maakt het geheel af. Je beschikt over een ruim grasveld met trampoline, schommel, voetbaldoeltjes. Zwemmen kun je in recreatiegebied Geestmerambacht of het meertje van Dirkshorn (beiden op 3 km. afstand). Natuurlijk kun je ook naar het strand of de duinen. De accommodatie is niet ver van zee, duin en strand. De supermarkt is op 400 meter. Uiteraard is de eigenaar graag bereid je meer informatie te geven.

Samen genieten van zon, zee en strand

De ligging van de groepsaccommodatie is in een weide gebied en vlak aan de ringvaart, niet ver van de zee, zo'n 10 kilometer fietsen, 5 door de polder en 5 door het bos. Ook Alkmaar, Hoorn en Schagen zijn vlakbij, en niet te vergeten de Broekerveiling. Recreatiegebied Geestmerambacht heeft veel te bieden, maar je kunt ook naar één van de meertjes bij ons in de buurt, waar gezwommen en gesurft of gekanood kan worden. 


Bekijk ook de andere groepsaccommodaties aan zee 

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-15 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €725

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap