Groepsaccommodatie Wedde

Nederland / Groningen / Wedde

Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met 2 huishoudens of 10 personen (afhankelijk van de samenstelling). Wedde ligt in Westerwolde, een gebied wat ook wel een stukje Drenthe in Groningen wordt genoemd. Dichtbij vestingsplaatsje Bourtange, Duitse stadjes en het waddeneiland Borkum ligt binnen handbereik.

Boek bij Groepen.nl

Met name geschikt voor kleinere familie- of vriendengroepen (in huishoudens, geen 10 losse individuen in de huidige situatie) tot circa 10 personen, afhankelijk van de samenstelling. Het grootste appartement kent 6 eenpersoonsbedden waar anderhalve meter afstand haalbaar is en een bedstee voor kinderen. Het kleinste appartement heeft 2 slaapkamers met elk twee slaapplaatsen. Op beide slaapkamers is anderhalve meter afstand niet haalbaar, dus geschikt voor 2 individuen of 1 huishouden.
Rust en privacy in een prachtige omgeving. Je verblijft op 1 locatie met een royale tuin tot je beschikking. Volop zon en schaduwplekken.  Sfeervol, authentiek en comfortabel met drie keukens, drie verblijfsruimtes en tevens een gezamenlijke kook-/eet-/zitmogelijkheid in één appartement. 

Een vakantiehuis in Groningen met veel privacy

Normaal gesproken heeft deze accommodatie 16 slaapplaatsen, verdeeld over 3 appartementen. Ideaal voor een weekend weg met je familie of een vriendengroep! Aan de ene kant volop privacy, omdat je niet steeds contact hoéft te hebben, aan de andere kant echt sámen omdat de hele accommodatie voor jouw gezelschap is. In totaal 8 slaapkamers en 4 badkamers, perfect toch? Eten kan wél gezamenlijk: in het grootste appartement kan door 16 personen tegelijk gegeten worden. Er is een royale tuin met vijver, twee schommels en picknickbanken. Achter de tuin is een minicamping gelegen met 8 tentplaatsen en 2 lieve slaaphutjes voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De campinggasten hebben een eigen terrein. Wel lopen de campinggasten door de tuin om naar de campingkeuken en het campingsanitair te gaan.
De slaaphutjes zijn ook los bij te boeken. Ideaal voor bijvoorbeeld vrienden of familie die 1 nachtje willen langs komen.n in de parkachtige tuin kun je samen volop relaxen, de kinderen kunnen schommelen, je leest een boek in de zon, gaat bijpraten op een picknickbank ? 

Maak mooie fietsroutes tijdens een weekendje weg in Groningen Wedde ligt in Westerwolde, een gebied wat ook wel een stukje Drenthe in Groningen wordt genoemd. Een intiem landschap van bosjes, vennetjes en meanderende beekjes. Vol esdorpen, beekdalen en houtwallen, met vestingsplaatsjes als Bourtange of Duitse stadjes en Waddeneiland Borkum binnen handbereik. Vol prachtige wandel- en fietspaden in een onverwacht verrassende omgeving. 

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-16 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €934

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap