Groepsaccommodatie Woudenberg

Nederland / Utrecht / Woudenberg

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 12 personen en ligt in de provincie Utrecht op de grens met Gelderland. Een prachtige landelijke omgeving met weids uitzicht, maar ook de stad Amersfoort ligt dichtbij.

Boek bij Groepen.nl

Op de grens van de provincie Utrecht en Gelderland ligt deze verbouwde vakantieboerderij. Met aan de voorzijde een weids uitzicht en aan de achterzijde direct aan de bossen.


Groepsaccommodatie in Utrecht met weids uitzicht 


In het voorhuis van de boerderij vind je de woonkamer en keuken. Hier is het heerlijk samenkomen met de hele groep. Op de begane grond is ook een slaapkamer. De andere 4 slaapkamers zijn boven. In het achterhuis is een speelruimte, zo kun je er poolbiljarten en er is een voetbaltafel aanwezig. Genoeg speelvertier dus! Kortom, een fijne plek om te verblijven zonder dat je afhankelijk bent van het weer.

Samen struinen door de bossen


De omgeving leent zich echt voor de actief verblijf. Achter de boerderij is het bos met klompenpaden en voor de boerderij beginnen de de fietsknooppunt routes. Een mooi weids gebied met veel bossen en weiden. Maar voor de liefhebber ligt het tussen de plaatsen Barneveld, Woudenberg en Amersfoort met al hun voorzieningen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Utrecht 

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-12 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €940

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap