Groepsaccommodatie Zuidzande

Nederland / Zeeland / Zuidzande

Deze exclusieve, mooie en luxe groepsaccommodatie voor 30 personen is gelegen in een klein dorpje in de gemeente Sluis, op slechts 5 km van de zee (Cadzand-Bad). De accommodatie bevindt zich op een voormalige boerderij die wordt omgeven door velden van tarwe, maïs, aardappelen en bieten. De historie van het huis en de moderne, luxe inrichting maken het huis zeer sfeervol en comfortabel voor jong en oud.

Boek bij Groepen.nl

Deze exclusieve, mooie en luxe groepsaccommodatie voor 30 personen is gelegen in een klein dorpje in de gemeente Sluis, op slechts 5 km van de zee (Cadzand-Bad). De accommodatie bevindt zich op een voormalige boerderij die wordt omgeven door velden van tarwe, maïs, aardappelen en bieten. De historie van het huis en de moderne, luxe inrichting maken het huis zeer sfeervol en comfortabel voor jong en oud.

Groepsaccommodatie in Zeeland, nabij de kust 

Deze accommodatie bestaat uit een hoofdgebouw met 10 slaapkamers, 9 badkamers en een bijgebouw met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle kamers zijn voorzien van luxe 1-persoons boxsprings (80x210 cm) welke zowel als 1-persoons of 2-persoonsbed geplaatst kunnen worden. Deze twee gebouwen zijn intern geschakeld middels een gang. Het hoofdgebouw bevat twee slaapkamers en twee badkamers op de begane grond die rolstoelvriendelijk zijn. Het bijgebouw bevat tevens een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Door de combinatie van deze twee gebouwen ervaar je toch de nodige privacy ondanks de groepsgrootte. In het hoofdgebouw is er eet- en zitgelegenheid voor 30 personen. De grote open keuken met twee kookeilanden en bargedeelte is het centrale punt van het huis. Ieder kookeiland is uitgerust met een 5-pits inductiekookplaat waarvan 1 met grilzone. Eén kookeiland is uitgerust met een Quooker (heet water). Verder is de keuken voorzien van 2 grote koelkasten, 2 vaatwassers, 2 ovens en een wijnklimaatkast. In het bijgebouw bevindt zich nog een keuken met koelkast, inductiekookplaat, vaatwasser en oven. Aansluitend aan het kookgedeelte staat een grote eettafel waar je heerlijk kunt tafelen en bijpraten. Naast de keuken heb je een gezellige zithoek met bar en pooltafel. De zit- en eetruimte zijn ingericht met een muziekinstallatie bestaande uit meerdere geluidboxen met versterker en bluetooth verbinding. Wil je een filmpje kijken dan kan dit in de cinemaruimte die voorzien is van een grote leefbank. Waar je je ook bevindt op dit terrein, de natuur is heel dichtbij en de ramen bieden je een prachtig panoramisch uitzicht. Er is een groot terras met luxe tuinmeubelen, barbecue en een grote speelplaats voor de kinderen met een trampoline. 

Genieten in een idyllische omgeving

Deze accommodatie is de ideale setting voor teambuildingactiviteiten, om te brainstormen met je collega's in een idyllische omgeving nabij de kust. Daarnaast ook geschikt voor feesten met de mogelijkheid om in de nabij gelegen weide een tent te plaatsen voor feestgasten. Ook mogelijkheid voor koks aan huis of oppas.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Zeeland

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-30 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €2161

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap