Groepsaccommodatie Zwiggelte

Nederland / Drenthe / Zwiggelte

Vanuit deze accommodatie gelegen 1 km buiten het dorpje Zwiggelte loop of wandel je zo de vennen en heidegebieden in. Zwiggelte ligt zeer centraal tussen Assen, Emmen en Hoogeveen, deze omgeving biedt vele culturele en sportieve activiteiten.

Boek bij Groepen.nl

Net buiten Zwiggelte, een klein dorpje in het midden van Drenthe, ligt deze ruime groepsaccommodatie. Vanaf deze locatie kun je te voet, op de fiets en zelfs te paard de uitgestrekte Bossen en vele Natuurgebieden die de omgeving rijk is ontdekken. Zwiggelte ligt zeer centraal tussen Assen, Emmen en Hoogeveen, deze omgeving biedt vele culturele en sportieve activiteiten.
 
Wil je extra slaapkamers: twee luxere blokhutten en een 2 persoons appartement  inclusief eigen sanitair zijn er bij te huren. Prijs op aanvraag
Eigen Caravan/Camper of Tent meenemen: kan bij de groepsaccommodatie of op rustiger locatie { op het terrein } geplaatst worden. Prijs op aanvraag.

Groepsaccommodatie in Drenthe met bar

De groepsaccommodatie is verdeeld in een verblijfsruimte met zit- en eetgedeelte, mooie bar en een knusse zithoek. Alle ruimtes zijn verwarmd door centrale verwarming. Ook is de accommodatie voorzien van digitale tv en draadloos internet. Je beschikt over een ruime keuken met alle benodigde apparatuur en vaatwasser. Afhankelijk van het aantal personen heb je beschikking over 2 slaapzalen die zich in het centrale gebouw bevinden en 1 slaapzaal op zo'n 5 meter van het centrale gebouw. Aangrenzend aan de groepsaccommodatie ligt een groot en overdekt terras, met zitplaatsen een plek om te barbecueën en uitzicht op het speelveld.

Wandel samen door de mooie heidegebieden

Door de centrale ligging bevinden vele recreatieve en culturele mogelijkheden binnen een straal van zo'n 15 km. De accommodatie grenst aan de uitgestrekte Boswachterijen van Hooghalen en Grolloo, waar prachtige vennen en heidegebieden elkaar doorkruisen. Dit gebied is vrij toegankelijk is voor wandelaars, fietsers , ruiter en /menners. Ook bevinden zich in de directe omgeving van de groepsaccommodatie een overdekt zwemparadijs, Klimpark, Recreatieplas, Dierentuin, Musea en het Drouwenerzand speelparadijs.

 Bekijk hier ook de andere groepsaccommodaties in Drenthe

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

9.7 zeer goed

 

kindvriendelijk

1-45 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €920

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap