Kamperen Lochem

Nederland / Gelderland / Lochem

Kamperen zoals het ooit begonnen is: Scandinavië Experience in de Achterhoek. Een plek waar de deur(e) altijd los staat! Jullie overnachten in uniek Scandinavische tipi's en genieten onder de sterren in de hottub. Tip: boek een georganiseerde workshop (op aanvraag) waarbij je geleerd wordt te koken op kampvuur en vuur leren maken zonder lucifer of aansteker is mogelijk.

Boek bij Groepen.nl

Scandinavië Experience in de Achterhoek. Een plek waar de deur(e) altijd los staat! Jullie overnachten in uniek Scandinavische tipi's en genieten onder de sterren in de hottub. Tip: boek een georganiseerde workshop (op aanvraag) waarbij je geleerd wordt te koken op kampvuur en vuur leren maken zonder lucifer of aansteker is mogelijk.

Uniek concept in Gelderland met hottub 

Op deze camp staan 8 bell-tenten (Scandinavische tipi's) waarvan 6x een 2-persoonstent en 2x een 4-persoonstent . Er staat een 2 persoonsbed in elke 2 persoonstent waar eventueel een eigen slaapmatje bij kan liggen. In de 4 persoonstent staan 4 eenpersoonsbedden en is ook ruimte voor een slaapmatje. We hebben de mogelijkheid om 2 extra tenten te verhuren op dit veld. De extra kosten hiervoor zijn ?50,- per tent per nacht. In de koudere periode (ook in de winter) kunnen de tenten verwarmd worden met houtkachels. Een unieke outdoor ervaring! . In de stuga (tuinhuisje) zijn kookstelletjes en keukenmaterialen beschikbaar. Hier kan je ook gebruikmaken van de koelkast, zodat je producten lekker koel blijven. Wil je extra avontuur dan kies je voor onze gietijzeren pannen en maak je de maaltijden boven gezamenlijke kampvuur. De douche- en toiletgelegenheid is in het gezamenlijke service-gebouw. Er is een zwemvijver vlak naast het veld, ook is er een gezellige plek waar spelletjes & leesboeken liggen. Deze faciliteiten worden gedeeld met de gasten van ons kampeerveld (mensen met hun eigen kampeermiddel). Dit veld ligt naast het veld met de bell-tenten. Op het camp zijn er verschillende plekken waar kampvuur gemaakt kan worden en gekookt op open vuur. Er is een grillhut geschikt voor 15 personen waar ook kook workshop in gegeven kan worden. De grillhut kan je erbij huren voor ?75,- per dagdeel. Een volledige dag in de hottub is inclusief de prijs. Wil je een extra dag dan kost dat ?150,- extra. Daarnaast liggen er enkele kano's, fietsen, mountainbikes en sups die je gratis kan lenen. Naast het veld is er een zwemvijver en en zijn er op de locatie verschillende activiteiten mogelijk zoals voetballen, volleyballen en voetgolven

Ontdek de afwisselende omgeving en onderneem actieve activiteiten 

De accommodatie is rustig gelegen tussen de weilanden en de Achterhoekse knotwilgen. Dichtbij de stadjes Lochem en Borculo en de ideale uitvalsbasis voor mountainbiken of wandelen op de bekende Lochemse berg. De Bolksbeek ligt op enkele meters van het camp en ideaal om te kanoën of suppen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in de Achterhoek

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-20 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €1245

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap