Klipper huren in Enkhuizen

Nederland / Noord-Holland / Enkhuizen

Grote, snelle, gezellige tweemast Klipper waarmee je heerlijke tochten kunt maken over het IJsselmeer of de Waddenzee. Geen zeilervaring vereist.

Boek bij Groepen.nl

Neem je familie, vrienden, of collega's mee op dit heerlijke schip voor een zeilreis door Nederland. Ons land is het mooiste vanaf het water zul je al snel ontdekken. Een fantastische manier om samen,  iets bijzonders te beleven. Er even helemaal tussenuit tijdens een (lang) weekend aan boord. Beleef samen je ultieme tocht over het IJsselmeer en de Waddeneilanden. 

Overnachten op een boot in Friesland

De schipper neemt je mee langs de mooiste plekjes die ons land je te bieden heeft. Je hoeft natuurlijk het schip niet helemaal zelf te besturen. Maar als je je toch een klein beetje de kapitein wilt voelen tijdens de tocht zal de bemanning je daar graag bij helpen. Dit schip beschikt over 28 slaapplaatsen verdeeld over 8 x 2-persoonshutten, en 3 x 4-persoonshutten. Door de fijne ambiance zul je je al snel thuis voelen aan boord. Voor de gasten die ervoor kiezen om minder fanatiek deel te nemen aan het zeilen is er genoeg plaats om te genieten van een kop koffie, glas wijn of eindelijk eens dat boek uit te kunnen lezen.
*Prijs is inclusief overnachting, bemanning, één uur per dag op de motor, havengelden, toeristenbelasting en kosten voor bruggen en sluizen.

Beleef een uniek weekendje weg 

De afvaart haven van dit schip is Enkhuizen. Vanaf hier heb je ongeacht de weersomstandigheden altijd genoeg mogelijkheden voor een mooie zeiltrip. Andere afvaarthavens zijn eventueel in overleg mogelijk. Aan het einde van iedere zeildag leggen we aan in een stadje, eiland(je), of gaan we misschien wel een nacht voor anker op volle zee. Geen zorgen, onze schippers weten de plekjes waar dat comfortabel kan. We bezoeken bijvoorbeeld Hoorn, Medemblik, Monnickendam, Volendam, of een van de vele Friese kustplaatsen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Friesland

*Op deze accommodatie zijn de HISWA Algemene Voorwaarden Chatervaart van toepassing

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-28 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €3533

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap