Parc de Witte Vennen | Villatent XL met sanitair | 4 tot 6 pers.

Nederland / Limburg / Oostrum

Prachtig in het groen gelegen vindt u familiecamping Parc de Witte Vennen. Het is heerlijk afkoelen in het recreatiemeer met 30 meter lange waterglijbaan.

Boek bij Villatent

Villatenten op Parc de Witte Vennen 

Op Parc de Witte Vennen staan sinds de zomer van 2020 gloednieuwe Villatent Luxe met sanitair XL tenten, die volledig ingericht zijn voor maximaal zes personen. Let op: Deze tenten wijken enigszins af van onze standaard Luxe met sanitair XL tenten; door steigerhouten wanden afgesloten slaapkamers zijn deze tenten nóg luxer dan je van Villatent gewend bent. Verwarming is aanwezig in de tent. De tenten staan bij elkaar op een eigen veldje en zijn met de auto te bereiken. Je kunt de auto dan ook naast je tent parkeren.

Tijdens de vakantieperiodes is er een animatieprogramma. Buiten deze periodes om is het park een oase van rust. In het hoogseizoen (4 juli t/m 22 augustus) geldt een vaste aankomst- en vertrekdag op zaterdag.
 
Lees meer over Parc de Witte Vennen 

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Villatent

Over Villatent

Glamping is een beleving voor jong én oud, en dit wil Villatent jou graag zoveel mogelijk laten ervaren. Villatent neemt jouw vakantieplezier zeer serieus! Zij zorgen ervoor dat er op de vakantielocatie een compleet ingerichte Villatent klaarstaat die van alle gemakken voorzien is, zodat je direct kunt genieten van je welverdiende vakantie in Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië of Kroatië.

  • Aangesloten bij 38 hoogwaardig campings in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië en Nederland
  • Drie unieke typen Villatenten met en zonder sanitair
  • Zoover award winnaar ?Beste Camping-vakantie-aanbieder
  • Kwaliteit, service en beleving staan centraal
logo Villatent

Boek bij Villatent

8.2 goed

 

kindvriendelijk

1-6 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €216

Boek bij Villatent

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap