RCN de Schotsman | Villatent Compact | 4 pers.

Nederland / Zeeland / Kamperland

Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt RCN de Schotsman. Het park heeft diverse speeltuinen en eindeloze (water-)sportmogelijkheden.

Boek bij Villatent

Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt RCN de Schotsman. Met zijn speeltuinen en eindeloze (water-)sportmogelijkheden is het park uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen in alle leeftijdscategorieën. Zon, strand en een verfrissend zeebriesje bezorgen je een gevoel van vrijheid, zodat je opgeladen terug naar huis gaat.

Villatenten op RCN de Schotsman

Er staan vier Compact Villatenten op RCN de Schotsman. De tenten staan naast elkaar en zijn volledig ingericht voor maximaal vier personen. (160 t/m 163 op de plattegrond.) De Compact tent is uitermate geschikt voor een heerlijke glampingvakantie of gezellig glampingweekend. Met het gezin of lekker met z'n tweetjes. De tent heeft een binnenruimte van 16 m² en is uitgerust met alle belangrijke benodigdheden om luxe te kamperen: een keuken, twee slaapkamers en stijgerhouten meubels. Het ruime terras van 12 m² met een gezellige picknicktafel en een comfortabele driezitsbank met kussens maakt het helemaal af.

Op deze camping zijn alle Compact Villatenten voorzien van eigen sanitaircabines met daarin een toilet, wastafel en douche. De cabines bevinden zich nabij de Villatenten.

De safaritenten worden dit voorjaar gebouwd en zijn beschikbaar vanaf 1 juni.

 
Liever een tent mét sanitair? Op RCN de Schotsman verhuren wij ook de Villatent XL met sanitair.

Lees meer over vakantiepark RCN de Schotsman


Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Villatent

Over Villatent

Glamping is een beleving voor jong én oud, en dit wil Villatent jou graag zoveel mogelijk laten ervaren. Villatent neemt jouw vakantieplezier zeer serieus! Zij zorgen ervoor dat er op de vakantielocatie een compleet ingerichte Villatent klaarstaat die van alle gemakken voorzien is, zodat je direct kunt genieten van je welverdiende vakantie in Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië of Kroatië.

  • Aangesloten bij 38 hoogwaardig campings in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië en Nederland
  • Drie unieke typen Villatenten met en zonder sanitair
  • Zoover award winnaar ?Beste Camping-vakantie-aanbieder
  • Kwaliteit, service en beleving staan centraal
logo Villatent

Boek bij Villatent

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-4 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €217

Boek bij Villatent

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap