Schip Enkhuizen

Nederland / Noord-Holland / Enkhuizen

Comfortabele Kitsgaffelgetuigde tweemast Klipper waarop je sportief kunt onthaasten op het water van de Waddenzee, het IJsselmeer of de Friese meren!

Boek bij Groepen.nl

Welkom aan boord!  Dit schip kent een wel heel lange, mooie en uitgebreide historie. Ooit gebouwd in 1910 als eenmastklipper heeft zij tot 1990 vracht gevaren. Eerst puur op de zeilen en later gemotoriseerd. In 1990 werd het schip omgebouwd tot een comfortabele, zeilende tweemastklipper waarop je samen met je reisgenoten een heerlijk verblijf zult hebben. Zeilen, droogvallen, een nacht voor anker of wedstrijdzeilen behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dit schip is ook uitstekend geschikt voor een teambuilding uitje.

Slapen op het water in Friesland

Het voormalige laadruim is omgetoverd tot een ruime en sfeervolle accommodatie voor 26 personen. Dankzij haar afmetingen beschikt ze, zowel boven-, als benedendeks over zeer veel leefruimte en heeft als één van de weinige schepen een extra salon aan dek met rondom zicht naar buiten. De keuken/kombuis is goed uitgerust en voorzien van een groot 6-pits fornuis met 2 ovens en ruime voorraadkasten. Tevens is er een grote extra koeling aan boord voor je drankjes. Alle hutten zijn voorzien van bedden met een minimale lengte van 2 meter. Voorts zijn de hutten uitgerust met een leeslampje bij het bed, een patrijspoort welke open kan, een wasbak met daaronder een kast en een ruimte onder je bed voor je tas. Voor de koudere nachten in voor- en najaar is dit schip uitgerust met een verwarming. Kortom: wil je vanaf het water Nederland ontdekken dan is zeilen met Irene een uitstekende keus.
*Prijs is inclusief overnachting, bemanning, één uur per dag op de motor, havengelden, toeristenbelasting en kosten voor bruggen en sluizen.

Genieten van de vrijheid

De ervaren bemanning helpt je graag met het onder de knie krijgen van de werkzaamheden aan boord. Hierdoor kun je met elkaar sportief buiten bezig zijn. De activiteiten aan boord en haar uitgelezen bemanning maken dit schip zo uitstekend geschikt voor een teambuilding sessie. Irene en haar maat stellen veiligheid voorop en het schip is ook zeer kindvriendelijk. Ideaal dus voor familie-, of gezinstochten, schoolreizen, bedrijfsuitjes en zeilvakanties.

Bekijk ook de andere overnachtingen op het water

*Op deze accommodatie zijn de HISWA Algemene Voorwaarden Chatervaart van toepassing

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-26 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €3122

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap