Schip Enkhuizen

Nederland / Noord-Holland / Enkhuizen

Zeil mee als bemanning op deze Tweemastklipper, boek een wedstrijd of laat u volledig verzorgen, maar bovenal geniet aan boord van dit comfortabele schip

Boek bij Groepen.nl

Dit ruime en comfortabele schip kwam na een grote renovatie in 1997 weer terug in de vaart. Al snel bleek het één van de snelste schepen van het IJsselmeer en de Waddenzee te zijn. Aan boord is veel aandacht besteedt aan comfort, leefbaarheid, privacy, hygiëne en veiligheid. Het schip heeft, zowel boven- als onderdeks, een klassieke uitstraling. Enkhuizen is de vaste ligplaats.

Slapen op het water in Friesland

Dit schip onderscheidt zich door comfort en ruimte voor de gasten. Toiletten en douches aan boord zijn ruim bemeten en het schip beschikt tevens over een grote keuken en veel zitruimte voor haar gasten. Ook aan dek is voldoende ruimte aanwezig om lekker in de zon te liggen. De zg deksalon is uniek voor dit schip. Hier vinden de gasten genoeg ruimte om te lezen of te spelen. Tevens is deze ruimte geschikt als vergaderruimte, tv-kamer of als rustig plekje om zich een even terug te trekken en te ontspannen.  Bij minder goede weersomstandigheden is dit ook de uitgelezen plaats om toch nog te kunnen genieten van het zeilen en alles wat er zich aan boord afspeelt. 
*Prijs is inclusief overnachting, bemanning, één uur per dag op de motor, havengelden, toeristenbelasting en kosten voor bruggen en sluizen.

Genieten op zee 

De ruime keuken is professioneel opgezet en voorzien van alle benodigdheden om aan boord voor de gehele groep te kunnen koken. Het schip beschikt over een grote koeling voor etenswaren en een aparte grote koeling (300l) voor dranken. Alle hutten zijn voorzien van comfortabele, lange bedden (minimaal 2 meter) met leeslampjes, eigen wastafel (warm en koud water), verwarming, voldoende eigen kastruimte en een bergruimte onder het bed. Het schip heeft 11x 2- en 1x 4-persoons hutten. Overal op het schip is stahoogte en daglicht aanwezig.

Bekijk ook de andere overnachtingen op het water

*Op deze accommodatie zijn de HISWA Algemene Voorwaarden Chatervaart van toepassing

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-26 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €3263

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap