Schip Groningen

Nederland / Groningen / Groningen

Waar vroeger vers gevangen kabeljauwen lagen te spartelen, kunt u vandaag de dag heerlijk slapen. Dit 90 jaar oude schip wordt het jaar rond gebruikt voor zeilvakanties en stedentrips.

Boek bij Groepen.nl

Waar vroeger vers gevangen kabeljauwen lagen te spartelen, kunt u vandaag de dag heerlijk slapen. Dit 90 jaar oude schip wordt het jaar rond gebruikt voor zeilvakanties en stedentrips. De authentieke, nautische sfeer garandeert een unieke locatie voor uw uitstapje. Is de Martinitoren u te hoog? Klim dan onder begeleiding de mast in en bekijk de stad eens van een kant die weinig anderen zagen.

Schip midden in de stad Groningen


Dit schip ziet er aan de buitenkant uit als een piratenschip van weleer. Benedendeks echter, is het schip van alle gemakken voorzien. De sanitaire ruimtes hebben een glittervloer en elke kooi is voorzien van een USB-aansluiting zodat de moderne piraat zijn of haar telefoon kan opladen. Bij goed weer hebben we een bar aan dek. Begint het te regenen, dan overdekken we het terras en wordt het koud of laat, dan kunt u uw avond in het ruim voortzetten.

Ontdek samen de highlights van Groningen


De binnenstad van Groningen is omsingeld door de Diepenring. Aan de Westkant, tussen de statige huizen, winkels, restaurants en cafés, ligt de Jantje. Het schip draagt bij aan en is onderdeel van het historische karakter van de stad; een bezienswaardigheid op zich!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Groningen

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-12 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €1047

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap