Schip Harlingen

Nederland / Friesland / Harlingen

130 jaar oude gerenoveerde klipper met 8 ruime tweepersoons hutten met eigen sanitair! Welkom aan bord en

Boek bij Groepen.nl

Volledig verbouwd en klaar voor de toekomst! Dat mag je wel zeggen van dit heerlijke 130 jaar oude schip dat door zorgvuldige verbouwing met behoud van details weer helemaal up to date is gemaakt. De schipper en zijn bemanning heten he dan ook welkom aan boord.

Slapen op het water in Friesland

Het schip beschikt over acht ruime tweepersoons hutten die allen zijn voorzien van een eigen douche, wastafel, toilet en kledingkast. Hierdoor is het schip zeer comfortabel voor 18 gasten. Het Het schipt beschikt over een semi open keuken welke compleet is ingericht met oven, magnetron en afwasmachine. Hier kun je dus gerust de mooiste maaltijden prepareren. De gezellige zitruimte straalt door haar zorgvuldige inrichting veel warmte uit en is een mooie samenkomstplaats voor je gezelschap aan boord. Voorts beschikt het schip over een kleine bar met eigen tapinstallatie. In de  ruime zitkuip aan dek is het heerlijk genieten, zowel in de haven als onderweg op het water.
*Prijs is inclusief overnachting, bemanning, één uur per dag op de motor, havengelden, toeristenbelasting en kosten voor bruggen en sluizen.

Samen op avontuur 

De bemanning verzorgt je graag en heeft alle benodigdheden voor een comfortabel verblijf aan boord voorhanden. Zo zijn de bedden bij aankomst voor je opgemaakt en de liggen de handdoeken klaar. Maar ook zeilpakken zijn op verzoek verkrijgbaar. Al deze extra's zijn bij de prijs inbegrepen. Jullie hoeven alleen je eigen kleding mee te nemen. Wil je helemaal en optimaal genieten van je verblijf aan boord geef dan de catering uit handen aan de ervaren kok die graag met je meevaart en je zal verrassen met de heerlijkste gerechten. Dit schip is geschikt voor zowel ervaren als onervaren (mee)zeilers. Zeilervaring is niet nodig. De enthousiaste en zeer ervaren bemanning legt je graag uit hoe alles in zijn werk gaat. De elektrische zwaard-, anker- en zeillieren nemen het zwaarste werk uit handen. De schipper en matroos nemen je graag mee op avontuur zowel op zee als aan land. Zwemmen, droogvallen, wadlopen, fietsen en wandelen? eigenlijk teveel mogelijkheden om op te noemen.

Bekijk ook de andere mogelijkheden slapen op het water

*Op deze accommodatie zijn de HISWA Algemene Voorwaarden Chatervaart van toepassing

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-16 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €2921

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap