Vakantieboerderij Bennekom

Nederland / Gelderland / Bennekom

Een gezellige groepsaccommodatie voor 16 personen in Gelderland! Ideaal voor onder meer families en vriendengroepen. Niet alleen het verblijf, maar ook de omgeving is super!

Boek bij Groepen.nl

Een gezellige groepsaccommodatie voor 16 personen in Gelderland! Ideaal voor onder meer families en vriendengroepen. Niet alleen het verblijf, maar ook de omgeving is super!

Groepsaccommodatie in Gelderland, middenin de natuur

Deze groepsaccommodatie is voorzien van prima faciliteiten en uiteraard volledig ingericht. Binnen tref je een gezellige woonkamer met eetruimte en een open keuken. Er zijn 2 centrale ruimtes met sanitaire voorzieningen. De accommodatie telt totaal 3 comfortabele slaapkamers met boxspring bedden en stapelbedden. Tevens zijn er 2 douches aanwezig. Verder zijn er sport- en spelmogelijkheden rondom het verblijf. Jong en oud kan zich uitstekend vermaken. Bovendien sta je binnen enkele stappen in de groene natuur. 

Volg samen diverse workshops 

De accommodatie staat middenin het Gelderse landschap. Op het landgoed staat een groot bewaard kasteel met slotgracht is. In de omgeving van Bennekom is van alles te beleven. Er zijn veel mogelijkheden om leuke dagjes uit te gaan. Heb je interesse in een kaasworkshop of cursus boter maken? De accommodatie biedt leuke groepsworkshops aan. Ook is er een mogelijkheid om je eigen kaas te maken (vooraf reserveren). Je bent hier vlakbij het Nationale Park de Hoge Veluwe, Kroller Muller museum, Jachtslot St. Hubertus. Er zijn tal van goede fiets- en wandelmogelijkheden vanaf de boerderij. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

8.6 goed

 

kindvriendelijk

1-16 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €1059

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap