Vakantieboerderij Eede

Nederland / Zeeland / Eede

Appartement geschikt voor 6 tot 14 personen met 5 slaapkamers. Landelijk gelegen met vele mogelijkheden voor uitstapjes o.a. in België.

Boek bij Groepen.nl

Deze comfortabel ingerichte en sfeervolle groepsaccommodatie is geschikt voor 6-12 personen. Kom en geniet van de rust, ruimte en cultuur van de Bourgondische Vlaamse streek! Deze groepsaccommodatie is ook boekbaar voor 14 personen. Klik hier voor de grote accommodatie.

Groepsaccommodatie in Zeeland met grote tuin 

Het ruime appartement heeft beneden een grote eetkamer met open keuken voorzien van al het moderne gemak. Tevens zijn er beneden 2 slaapkamers en een badkamer. Boven bevindt er zich een grote en gezellige recreatie/zitkamer, 3 slaapkamers en een badkamer. De totale oppervlakte is 185m2, slaapkamers (2x 18m2, 14m2,10m2), woonkamer 30m2, eetkamer 30m2 en keuken 18m2. Het appartement beschikt over een ruim erf en tuin met tuinset, BBQ en parasol waar je heerlijk van de zon kunt genieten of beschut in de schaduw van de bomen, terwijl de kinderen genieten van het speeltoestel. 

Samen bourgondisch Vlaanderen ontdekken  

In de buurt zijn talrijke tavernes en restaurants. De omgeving is rustig en landelijk gelegen. Je kijkt uit op prachtige boomgaarden en polders. Verschillende uitstapjes zijn mogelijk, zoals naar het nabij gelegen België met bijvoorbeeld Damme, het stadje van Tijl Uilenspiegel, de mondaine badplaats Knokke (16km) en historisch Brugge (20km). Andere aanraders zijn het levendige Sluis en Aardenburg, de oudste stad van Zeeland met archeologisch museum. Ook kun je eindeloos wandelen en fietsen in deze prachtige en een landelijke omgeving.

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Zeeland

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-6 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €566

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap