Vakantieboerderij Ellertshaar

Nederland / Drenthe / Ellertshaar

Bij deze groepsaccommodatie heb je een prachtig uitzicht op bos en vlakbij bij een prachtig meer met strand. Heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden in het bos met grote heidevelden en bosmeertjes. De hunebedden liggen op een steenworp afstand.

Boek bij Groepen.nl

Bij deze groepsaccommodatie heb je een prachtig uitzicht op water. Deze luxe groepsaccommodatie ligt in Ellertshaar, 5 kilometer ten zuiden van Hunebedhoofdstad Borger, in het Unesco Geopark in hartje Drenthe. De omgeving is prachtig. Heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden in het bos met grote heidevelden en bosmeertjes. De hunebedden liggen op een steenworp afstand.

Let op: deze accommodatie wordt niet verhuurd aan jongerengroepen en studentengroepen. Deze accommodatie in combinatie met de ligging is hier niet geschikt voor.

Groepsaccommodatie in Drenthe met uitzicht op de weilanden , bos en water

De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen van maximaal 18 personen en is voorzien van 7 slaapkamers met privé sanitair. De inrichting is modern en zeer sfeervol. Je hebt de beschikking over een luxe open keuken voor volop kookplezier. Er is een ruime en sfeervol ingerichte leefruimte met zit- en eethoek. In de zithoek staan onder andere chesterfields. Vanuit de accommodatie heb je een prachtig uitzicht op bos en water. Geniet van de grote landelijke tuin en je eigen zwemwater met strand! Buiten vind je een terras met lounge stoelen en ligstoelen. Geniet in de hottub van een goed glas wijn met uitzicht op water en bos! 

Maak samen diverse uitstapjes

De accommodatie ligt in de driehoek Assen, Emmen, Hoogeveen midden in het groene hart van Drenthe. Het alom bekende plaatsje Borger ligt op enkele kilometers afstand, leuk om per fiets de hunebedden te gaan ontdekken. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Ellertshaar

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-18 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €1836

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap