Vakantieboerderij Kasterlee

België / Antwerpen / Kasterlee

Vakantiestudio op een schapenboerderij, logeren tussen de lammetjes, helpen bij de boer, een wandeling maken met onze wandelschaapjes Jeanneke en Mieke, proeven van de lekkerste producten gemaakt van de melk van onze schaapjes. Spelen en wandelen in de bossen van Kasterlee met o.a. de Kabouterberg, Hoge Mouw en De Slapende Reus. Bobbejaanland is op wandelafstand (1,5 km) van onze boerderij.

Boek bij Groepen.nl

Wat is er nu leuker en schattiger dan zachte, wollige lammetjes? Logeren tussen de schapen kan bij deze groepsaccommodatie in Kasterlee, in de Belgische Kempen.

Groepsaccommodatie in België met speeltuin

De voormalige koeienstal is omgebouwd tot een ruimte die beschikt over een luxueuze vakantiewoning voor 12 personen. De benedenverdieping is toegankelijk voor rolstoelen. Er zijn 5 slaapkamers en 3 badkamers. Er is gratis WiFi, een speeltuin voor de kinderen onder ons en een tuin om heerlijk te genieten! Ook paardenliefhebbers kunnen hier terecht. De eigenaren reserveren indien gewenst een paardenbox voor je dier op de manege 300 m verderop. 

Samen wandelen door de bossen

Aan leuke uitstapjes in de omgeving is er geen gebrek. De accommodatie is gelegen in het landelijke Kasterlee, het toeristisch hart van de Kempen. Spelen en wandelen in de bossen van Kasterlee met o.a. de Kabouterberg, Hoge Mouw en De Slapende Reus. En mocht je nog zin hebben in een dagje pretpark: vanuit je 'achtertuin' kijk je al uit op het reuzenrad van Bobbejaanland!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in België

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-12 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €939

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap