Vakantieboerderij Ruinen

Nederland / Drenthe / Ruinen

Ideaal om te verblijven met 1 of 2 gezinnen, 5 slaapkamers en 2 badkamers en veel ruimte voor de kinderen om te spelen! . Een heerlijke plek voor groepen met kinderen! Deze groepsaccommodatie ligt bij een kleine camping met veel speelfaciliteiten, paarden en pony's om te knuffelen en te poetsen. Maar ook voor wandelen en fietsen ontleent de omgeving van Ruinen zich goed.

Boek bij Groepen.nl

Ideaal om te verblijven met 1 of 2  gezinnen, 5 slaapkamers en 2 badkamers, veel speelruimte voor de kinderen!

Deze groepsaccommodatie is echt een aanrader voor familie en vriendengroepen met kinderen. Achter de groepsaccommodatie is een kleine familie camping met veel speelfaciliteiten voor kinderen. De kinderen kunnen gebruikmaken van de speeltuin met skelters, trampoline en een kabelbaan. Ook is er een recreatie ruimte met vele spelletjes. Paarden en pony's staan te trappelen om door jou of de kinderen geknuffeld of gepoetst te worden. In overleg mag er ook op de paarden en pony's gereden worden. Ook een ritje met een pony voor de sulky of een rit met de paardentram is mogelijk. Werkelijk een paradijs voor kinderen en een oase voor volwassenen. Ben je meer van het wandelen of fietsen alleen, ook dan ben je hier aan het juiste adres. De omgeving van Ruinen heeft een uitgebreid en duidelijk gemarkeerd wandel- en fietsnetwerk. 

Groepsaccommodatie in Drenthe met veel speelfaciliteiten


 De accommodatie heeft 13 bedden, 2 kinderbedden en 2 babybedjes en is geschikt voor max. 15 personen (inclusief kinderen). Er is een moderne keuken met eethoek en het woongedeelte heeft ook een zithoek en wederom een eethoek. Vanuit de keuken en het woongedeelte direct toegang tot een grote afgesloten tuin met zonneterras. Op de begane grond is een slaapkamer en een badkamer met inloop douche en een ligbad. Ook is er een toiletruimte met een toilet en urinoir. Op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. 

Ontdek samen de prachtige natuur


 Zuidwest Drenthe heeft zeer goede faciliteiten voor de bezoeker. Denk bijvoorbeeld aan het uitgebreide fiets- en wandelpaden netwerk. Maar deze regio is meer dan natuur alleen. De vele monumentale panden in Ruinen en de omliggende dorpen en buurtschappen herinneren aan een boeiende geschiedenis. Ga eens langs de Ruiner schaapskooi, Iedere dag gaan hier de schapen vanuit de kooi nog de Dwingelose heide op en komen tegen het eind van de middag in grote getale weer terug in de kooi. Dit schouwspel is voor jong en oud heel leuk om te zien. In Ruinen zelf zijn diverse leuke restaurants. Of je nou van de Hollandse, Italiaanse of Chinese keuken houdt, het is in Ruinen goed vertoeven.

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Drenthe 

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

9.0 zeer goed

 

kindvriendelijk

1-15 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €969

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap