Vakantiehuis Altforst

Nederland / Gelderland / Altforst

Je eigen landgoed aan het water met privé tennisbaanen hottub, wat wil je nog meer? Unieke 10 persoons natuurhuis met 4 slaapkamers.

Boek bij Groepen.nl

Je eigen landgoed aan het water met privé tennisbaan, wat wil je nog meer? 

Een groepsaccommodatie in Gelderland, met privé tennisbaan


Een sfeervol en luxe 10 persoons accommodatie met 4 slaapkamers (3 x 2 en 1 x 4 persoons) De accommodatie leent zich dan ook bij uitstek voor groepen welke willen genieten van de natuur, houden van het water (eigen kano's gratis beschikbaar!), willen relaxen in de houtgestookte hottub of een potje tennis op de tennisbaan. 

Natuurhuis tussen Nijmegen en Tiel, met privé bos 


Centraal gelegen in het prachtige Land van Maas en Waal tussen de steden Nijmegen en Tiel. Dit natuurhuis ligt in een privé bos van 2,5 ha en direct aan "de Wetering"; een uniek authentiek binnenwater. Winkels zijn op 5 autominuten afstand in het dorp Beneden-Leeuwen met een gezellig centrum en een uitgebreid aanbod aan winkels.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland 

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

8.6 goed

 

kindvriendelijk

1-10 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €1131

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap