Vakantiehuis Gronsveld

Nederland / Limburg / Gronsveld

Een authentieke boerderij met moderne voorzieningen. Ligt in het oude centrum.

Boek bij Groepen.nl

Dit is geen standaard groepsaccommodatie maar een authentieke woning met zorg ingericht en moderne voorzieningen. De vakantiewoning maakt deel uit van een typisch Limburgse carré-boerderij met voormalige brouwerij. Alles straalt historie uit en is met liefde gerestaureerd. Je waant je in de 18e eeuw met hedendaags comfort. De monumentale boerderij ligt in het oude centrum, met vlakbij restaurants en winkels. Bos en heuvels liggen om de hoek en Bourgondisch Maastricht op 5 minuten rijden. Het is een uitstekende locatie voor een sfeervol weekend met familie of vrienden. Maar ook voor een vakantie met fiets- en wandeltochten door de heuvels langs eeuwenoude kastelen en dorpen. 

Groepsaccommodatie in Zuid-Limburg volledig in authentieke sfeer

Het huis ligt aan de romantische binnentuin met oude fruitbomen en rozenperken. In de zomer kunt u gebruik maken van de tafels en stoelen buiten. Alle ramen en de toegangsdeur komen uit op de binnenplaats. U slaapt dus heerlijk rustig. Op de begane grond is de entree met toilet en de ruime woonkamer met open keuken. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, alle met eigen sanitair en comfortabele, grote bedden. De woning is recent verbouwd en heeft cv en airco. 

Ontdek Maastricht

De woning ligt in de oude kern van Gronsveld. De heuvelachtige omgeving doet eerder denken aan Frankrijk dan Nederland. Boomgaarden, bossen, boerderijen en kastelen zijn kenmerkend. Bourgondisch Maastricht ligt om de hoek. De gemeente grenst aan Franstalig België.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Maastricht

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-8 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €779

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap