Vakantiehuis Gronsveld

Nederland / Limburg / Gronsveld

Uw huis is onderdeel van een historische, typisch Limburgse carréhoeve en ooit een brouwerij.

Boek bij Groepen.nl

Jouw vakantiewoning is onderdeel van een historische, typisch Limburgse carréhoeve en ooit een brouwerij. Optioneel kan de gezellige bar met gewelvenkelder erbij worden gehuurd. Leuk om samen te borrelen en te eten. Er staat een piano en je smartphone kan aangesloten worden aan de geluidsinstallatie. Met de deuren dicht hebben de buren geen last van je muziek. Het huis biedt 4 slaapkamers, elk met eigen sanitair en 2 extra slaapplaatsen op de tussenverdieping in de grote living. Bij aankomst zijn de bedden voor je opgedekt. De verhuurders zorgen voor badhanddoeken en keukenlinnen. De moderne keuken is volledig geoutilleerd. Buiten op de-cour, volledig omsloten, is het met mooi weer heerlijk aperitieven, bbq-en en eten.

Groepsaccommodatie in historische boerderij dichtbij Maastricht

Aan de living herken je de oorspronkelijke functie van dit deel van de vierkantshoeve: een brouwerij. Aan de straatzijde valt de grote witte poort op. De living zelf ademt een industriële sfeer uit. Let op de vloer, de trappen en het plafond. Authentieke elementen zoals balken en 18e eeuws plavuizen zijn behouden gebleven. Alle kamers zijn ruim en hebben hoge plafonds. De woning ligt midden in het dorp aan de straat maar de ingang ligt op de-cour, bereikbaar via de poort. 

Ontdek samen de afwisselende omgeving

Een waar walhalla voor fietsers en wandelaars. Het heuvelland biedt eindeloos veel mogelijkheden en on-Hollandse vergezichten. Bourgondisch Maastricht ligt om de hoek. Historisch Eijsden is een pareltje aan de Maas. Net aan de andere kant van de grens begint het Franstalige deel van Europa. Op 20 minuten rijden ligt Aachen, de mooie stad van Karel de Grote. Het Zuid-Europese gevoel wordt volop gevoed door de vele wijngaarden in onze omgeving. Het landschap verdient de eretitel 'Toscana van Nederland'.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Maastricht

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-12 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €1034

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap