Vakantiehuis Oirlo

Nederland / Limburg / Oirlo

Ideaal voor groepen van 10 personen, waarbij het ook mogelijk is om te kamperen op het grasveld van circa 3000m2 grasveld. Vanwege de groene omgeving geniet men van veel privacy. Een kampvuur behoort tot de mogelijkheden, mits het weer het toelaat. Een complete gasbarbeque staat klaar voor direct gebruik. Een overkapping van 4x15 meter met schaduwdoek zorgt voor een fijne zitgelegenheid buiten.

Boek bij Groepen.nl

Deze groepsaccommodatie is ideaal voor groepen van 10 personen, waarbij het ook mogelijk is om te kamperen op het grasveld van circa 3000m2 grasveld. Vanwege de groene omgeving geniet je van veel privacy. Een kampvuur behoort tot de mogelijkheden, mits het weer het toelaat ;-) Een complete gasbarbecue staat klaar voor direct gebruik. Een overkapping van 4x15 meter met schaduwdoek zorgt voor een fijne zitgelegenheid buiten.

Groepsaccommodatie in Limburg met groot speelveld

Deze groepsaccommodatie is geheel op de begane grond in een rustig gelegen dorpje met veel groen. Er zijn vijf slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden aanwezig, 4 toiletten en 2 badkamers. Tevens is er een woonkamer aanwezig van 80m2. Buiten is een op het zuiden gelegen terras met overkapping van ruim 4x15 meter en een speelveld van ruim 3000m2. In overleg mag er gekampeerd worden!

Genieten van de rustige omgeving

De groepsaccommodatie is gelegen op het platteland in een rustige omgeving. De Kasteelse bossen met natuurvijver en visvijver is te bereiken binnen 10 minuten reistijd. De jachthaven van Wanssum ligt om de hoek.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Limburg

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-10 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €806

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap