Vakantiehuis Wamel

Nederland / Gelderland / Wamel

Op een unieke plek op de zomerdijk met een adembenemend uitzicht op de Waal en zijn omgeving staat dit vakantiehuis voor 20 personen.

Boek bij Groepen.nl

Op een unieke plek op de zomerdijk, met een adembenemend uitzicht op de Waal, ligt deze groepsaccommodatie voor 20 personen. 

Groepsaccommodatie in Gelderland met uitzicht over het water


Je hebt de beschikking over een verblijfsruimte met een zit- en eetgedeelte met uitzicht over de uiterwaarden van de Waal. Er is een open keuken. De slaapkamers zijn gelegen in het naast gelegen hotel. Je kunt binnendoor naar je hotelkamer. Totaal zijn er 9 slaapkamers die allemaal beschikken over een eigen badkamer. Buiten is er een heerlijk terras waarbij je uitkijkt over de uiterwaarden van de Waal. Dit alles exclusief voor je groep. Catering of uit eten in het restaurant van het hotel, het is allemaal mogelijk.

Maak samen mooie wandelingen


Je kunt mooie wandelingen maken in de uiterwaarden van de Waal. Wil je wat meer hectiek: neem de veerboot (100 meter van je accommodatie) over de Waal en je staat in het centrum van Tiel.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-20 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €1478

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap