Vakantiehuis Woudsend

Nederland / Friesland / Woudsend

Karakteristiek herenhuis direct aan het water. Gelegen in een gezellig watersportdorp in Friesland, ideale groepsaccommodatie voor een sportief weekend vol watersport.

Boek bij Groepen.nl

Deze accommodatie is een authentiek Herenhuis waar iedereen zich snel thuis voelt door de sfeervolle ambiance en originele details. De accommodatie ligt aan een populaire doorvaarroute waar je perfect een tocht door Friesland kunt maken. De accommodatie bevindt zich in een idyllisch Fries dorp met leuke horecazaken en schattige winkeltjes.

Groepsaccommodatie in Friesland, gelegen aan het water 

De accommodatie is voorzien van een professionele keuken, ruime recreatieruimtes, modern sanitair en een buitenterrein met speelveld, groot terras en tafeltennistafels. De locatie ligt aan de elfstedenroute en vanaf hier kunnen zowel via het water als over het land snel leuke Friese dorpen en steden worden bereikt. Je hebt ook de mogelijkheid om zeilboten te huren, om samen een heerlijk dagje op het water door te brengen. Ideaal voor een actief weekend met de familie, het bedrijf of je vrienden.

Samen het water op

De accommodatie is gelegen in het pittoreske watersportdorpje Woudsend, vlakbij het Slotermeer. De accommodatie is onderdeel van een bijna 300 jaar oude monumentale houtzaagmolen en is daarmee het boegbeeld van Woudsend. Een houtzaagmolen is nog steeds in bedrijf en gaat speciaal op zaterdag open zodat je er een rondleiding kunt krijgen. De molen staat midden op het terrein en zorgt voor een uniek uitzicht en een speciaal gevoel tijdens jouw zeilkamp!  Pal aan het water, op een prachtige locatie en met de beste en leukste zeilkampen van Friesland. Wat wil je nog meer?!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Friesland

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-48 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €2247

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap