Vakantiepark Sallandshoeve | Villatent XL met sanitair | 4 tot 6 pers.

Nederland / Overijssel / Nieuw Heeten

Vakantiepark Sallandshoeve ligt vlakbij de Holterberg: midden in een prachtig natuurgebied waar je kunt ontspannen in rust en ruimte.

Boek bij Villatent

Villatenten op vakantiepark Sallandshoeve

Op vakantiepark Sallandshoeve staan sinds april 2021 gloednieuwe zeven gloednieuwe  Villatent Luxe met sanitair XL tenten, die volledig ingericht zijn voor maximaal zes personen. Let op: Deze tenten wijken enigszins af van onze standaard Luxe met sanitair XL tenten; door steigerhouten wanden afgesloten slaapkamers zijn deze tenten nóg luxer dan je van Villatent gewend bent.

De tenten staan in een (autovrij) straatje en zijn op de plattegrond aangegeven. Tijdens de meeste vakantieperiodes is er een animatieprogramma. Buiten deze periodes om is het park een oase van rust. In het hoogseizoen (4 juli t/m 22 augustus) geldt een vaste aankomst- en vertrekdag op zaterdag.
 
Lees meer over Vakantiepark Sallandshoeve 
Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Villatent

Over Villatent

Glamping is een beleving voor jong én oud, en dit wil Villatent jou graag zoveel mogelijk laten ervaren. Villatent neemt jouw vakantieplezier zeer serieus! Zij zorgen ervoor dat er op de vakantielocatie een compleet ingerichte Villatent klaarstaat die van alle gemakken voorzien is, zodat je direct kunt genieten van je welverdiende vakantie in Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië of Kroatië.

  • Aangesloten bij 38 hoogwaardig campings in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië en Nederland
  • Drie unieke typen Villatenten met en zonder sanitair
  • Zoover award winnaar ?Beste Camping-vakantie-aanbieder
  • Kwaliteit, service en beleving staan centraal
logo Villatent

Boek bij Villatent

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-6 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €228

Boek bij Villatent

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap