Vakantievilla Balkbrug

Nederland / Overijssel / Balkbrug

Vind rust, ruimte, luxe en comfort in de prachtige omgeving van het afwisselende natuurgebied Reest- en Vechtdal bij deze groepsaccommodatie!

Boek bij Groepen.nl

Bij deze groepsaccommodatie in Balkbrug vind je rust, ruimte, luxe en comfort. De vakantieboerderij bevindt zich vlakbij het prachtige natuurgebied Reest- en Vechtdal. 

Groepsaccommodatie in Overijssel met verwarmd binnenzwembad 

De groepsaccommodatie biedt een ruime leefruimte met open keuken waar je gezellig als groep kunt samenzijn. Er zijn 3 tweepersoons slaapkamers en en een 3 persoonskamer en 2 badkamers. Daarnaast beschikt de groepsaccommodatie over een verwarmd indoor privézwembad van 8 bij 4 meter en een sauna. Als dat geen luxe is! Buiten is er een groot terrein met twee mooie terrassen. 

Geniet van de luxe

De vakantieboerderij ligt in het grensgebied van Overijssel en Drenthe, met op korte afstand alle dorps- en stedelijke genoegens. De plaatsen Ommen, Meppel en Zwolle zijn gemakkelijk te bereiken. De omgeving kenmerkt zich door de vele mooie natuurgebieden en is daardoor uitermate geschikt om te verkennen per fiets, te voet of per paard. 

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-8 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €1809

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap