Vakantievilla Montecastelli Pisano

Italië / Toscane / Montecastelli Pisano

Deze Italiaanse vakantievilla ligt midden in de Toscane, en biedt unieke faciliteiten zoals een zwembad, jacuzzi en tennisbaan. Optimaal genieten!

Boek bij Groepen.nl

Deze recentelijk gerenoveerde vakantieboerderij bevindt zich midden in de Toscane. Door de gunstige ligging is zowel een bezoek aan steden zoals Firenze (Florence), Siena, Luca en Pisa binnen redelijke afstand bereikbaar maar ook de middellandse zee is niet ver verwijdert. 

Groepsaccommodatie in Italië met zwembad


Als groep beschik je over de volledige vakantievilla. De villa is opgedeeld in appartementen waar je kan genieten van een beetje privacy, maar er zijn ook gezellige gemeenschappelijke ruimtes waar je als groep kunt samen zijn en kan genieten van de Italiaanse sferen. Je krijgt de beschikking over het zwembad (12 x 6 meter), de hottub / whirlpool, tafeltennistafel, tennisbaan, outdoor fitness baan met diverse toestellen en kinderspeelplaats. Alles aanwezig dus voor een heerlijk verblijf! 

Samen diverse steden bezoeken


Het dorp Montecastelli Pisano ligt aan de rand van een natuur reservaat, er zijn wandel- en mountainbike routes direct vanuit de villa. In en rond het dorp bevinden zich diverse restaurants waar je kan genieten van de authentieke Italiaanse keuken. In het dorp is een concertzaal aanwezig waar regelmatig concerten worden gegeven, ook zijn er regelmatig folkloristische evenementen. 

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-33 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €2367

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap