Vakantievilla Vierhouten

Nederland / Gelderland / Vierhouten

Unieke vakantievilla op de Veluwe. De Villa bevindt zich midden in het Bos van Vierhouten met privé bos en jagershut.

Boek bij Groepen.nl

Deze unieke vrijstaande vakantievilla is gelegen op de Veluwe! De Villa ligt aan een eigen stuk bos met uitzicht op het heksenmeer (hierin kan niet gevist of gezwommen worden). De groepsaccommodatie is sfeervol en luxe ingericht, passend bij de ligging en biedt ruimte aan 24 personen. 

Groepsaccommodatie in Gelderland met privé bos


De vakantievilla bestaat uit 2 etages, op beide verdieping zijn slaapkamers en badkamers aanwezig. Verder beschik je over 3 keukens en 3 woonkamers. In totaal zijn er 12 slaapkamers en 5 badkamers aanwezig, deze zijn alle sfeervol en luxe ingericht. Buiten is er een speelplaats voor kinderen, ook kun je vanuit de tuin zo het bos in fietsen of wandelen om bijvoorbeeld wild te spotten! De accommodatie heeft een terras waar je gezellig kunt samenkomen. 

Samen het wild spotten


Deze vakantievilla ligt midden tussen de bossen bij Vierhouten. Deze locatie leent zich perfect om te wandelen,  te fietsen en te mountainbiken. Ook is het zeer waarschijnlijk dat je wild kunt spotten. Vierhouten is een oud dorpje wat omringt is door vier bossen en centraal ligt in Nederland. Harderwijk, Apeldoorn en Zwolle liggen alle drie op zo'n 30 minuten rijafstand.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties op de Veluwe

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

9.7 zeer goed

 

kindvriendelijk

1-24 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €2025

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap