Vakantievilla Westhem

Nederland / Friesland / Westhem

In alle rust genieten van een riante groepsaccommodatie met geweldige faciliteiten voor maar liefst 60 personen in een adembenemende waterrijke omgeving.

Boek bij Groepen.nl

Deze vakantieboerderij is gelegen op een schitterende privéplek, direct aan de meren van Zuidwest Friesland. Hier kun je in alle rust genieten van een riant huis met geweldige faciliteiten voor maar liefst 60 personen in een adembenemende, waterrijke omgeving. Bij deze groepsaccommodatie is het service niveau hoog; standaard opgemaakte bedden, Rituals producten in de badkamers, vele keukenspullen aanwezig, uitgebreide rondleiding en alle catering is desgewenst bij te boeken. Vrijstaande suite voor 2 personen is eventueel bij te boeken. 

Groepsaccommodatie in Friesland met bar en haard 


Deze schitterend verbouwde vakantieboerderij beschikt over maar liefst 17 individuele gastenkamers, allen voorzien van eigen sanitair. Daarnaast is de accommodatie zowel binnen als buiten heel ruim opgezet, dus de perfecte plek voor een groot gezelschap. Er is een professionele keuken waar je zelf mag kokkerellen, een lichte serre om samen de maaltijden te gebruiken, een sfeervolle living met bar en haard én een grote multifunctionele binnenruimte voor het houden van spellen en feesten. De accommodatie ligt aan het meer waar je heerlijk in kunt zwemmen. In de maanden oktober t/m april kun je gebruikmaken van onze luxe wellness aan het meer en in de maanden april t/m oktober is het gebruik van de fluistersloepen inclusief. 

Slechts een uur rijden vanaf Amsterdam en Groningen


De boerderij is middenin Zuidwest Friesland gelegen, op slechts een uur rijden vanaf Amsterdam en Groningen. Vanuit de privé aanleghaven vaar je zo de Friese meren op. Er ligt een mooie fluistervaarroute direct voor de deur. Aan de andere kant van de boerderij heb je uitzicht over de groene Friese weilanden met enkel kerktorens, windmolens en boerderijen aan de horizon. Westhem is gelegen op de rand van het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân, tussen de Elfstedenstadjes IJlst, Bolsward, Workum en Sneek. Vanuit de accommodatie kun je mooie vaartochten of fietstochten maken door dit waterrijke gebied.     

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Friesland

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-60 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €4244

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap