Camping 't Veld

Verandalodge

Nederland / Overijssel / Rheeze

moderne lodge voor 6 personen met veranda

Boek bij 't Veld

Moderne lodge met 3 slaapkamers; eenmaal ouderslaapkamer met tweepersoons bed, tweemaal slaapkamer met 2 bedden naast elkaar. Op de veranda staat een lounge set.
Een van de enkele bedden is een onderschuifbed en kan makkelijk onder het andere bed geschoven worden waardoor er voldoende ruimte voor een campingbedje ontstaat.

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Camping 't Veld

Over Camping 't Veld

Camping 't Veld is gelegen nabij Hardenberg in de toeristische Vechtstreek regio. Gemoedelijkheid en gezelligheid kenmerken Camping 't Veld. Het is de kleinste 5-sterren camping van Nederland, maar zoals de 5-sterren waardering van de ANWB aangeeft zal het vakantiegangers hier aan niets ontbreken.

  • Kleinste 5-sterren camping van Nederland;
  • Gelegen bij Hardenberg in het Vechtdal;
  • Op ieder kampeerveld een speeltuintje;
  • Diverse (glamping)accommodaties tot 7 personen;
  • Animatieteam, binnenzwembad en binnenspeeltuin.

Faciliteiten

Kindvriendelijk

van Camping 't Veld

"Camping 't Veld in Overijssel (Rheeze, gemeente Hardenberg) is dé kleinste ANWB 5-sterren camping van Nederland. Waarom? Omdat wij beschikken over minder dan 100 kampeerplekken! Wij zijn een kleinschalige familiecamping waar voor jong en oud veel te doen is. Plons in ons overdekte zwembad. Zet de snelste tijd neer op onze spectaculaire waterglijbaan of dobber rond is onze visvijver met zandstrand. Heb je trek gekregen van alle activiteiten? Kom gezellig eten bij ons restaurant met aanliggende binnenspeeltuin. Wij bieden diverse comfortabele kampeerplaatsen en luxe accommodaties aan. Voor ieder wat wils! Wil je even weg van de drukte, en genieten van een onbezorgde vakantie? Kom dan naar camping 't Veld in Hardenberg."

logo Camping 't Veld

Boek bij 't Veld

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-6 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €211

Boek bij 't Veld

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap