VZ957 Groepsaccommodatie in Vlissingen

Nederland / Zeeland / Vlissingen

Groepsaccommodatie voor max. 18-20 personen in Vlissingen

Boek bij VakantieZeeland

In centrum gelegen 18-20 persoons groepsaccommodatie in Vlissingen slechts 150 meter van strand.

Dit vakantieadres is een officieel Rijksmonument en is eeuwen geleden gebouwd in de "Gouden Eeuw" en diende als wiinhuis/pakhuis. Vroeger lagen de schepen direct voor het pand aan de kade. (nu Bellamypark). Het pand ademt de sfeer van vroeger, maar is in 2021 geheel gemoderniseerd en gerenoveerd en voorzien van alle moderne gemakken en aankleding. Bij de verbouwing stond duurzaamheid en hergebruik van materialen centraal. Daarnaast is de verbinding met de zee/strand in het pand zichtbaar door schilderijen/foto's, maar ook door gebruik van wrakhout en schelpen. U verblijft immers op een steenworp afstand van de zee.

Het centrum biedt u naast de vele monumentale panden ook gezellige restaurants, brasseries en cafés en het is er heerlijk winkelen. Op 150 vindt u de 2km lange boulevard met haar vele terrasjes en prachtig uitzicht over het strand en de voorbijvarende schepen. Het Badstrand ligt direct langs de boulevard, maar er zijn nog vijf andere stranden welke allemaal bij Vlissingen horen. Ze zijn allen voorzien van strandwachten en langs de hele kust vindt u strandpaviljoens.

Daarnaast is de omgeving ook zeer geschikt voor het maken van fijne fietstochten, door de mooie natuur en de duinen naar de verschillende naburige gemeentes. Voor een onvergetelijke strandvakantie met familie en/of vrienden in Zeeland moet u echt deze unieke groepsaccommodatie in Vlissingen huren!

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Vakantie Zeeland

Over Vakantie Zeeland

Voor het huren van de leukste vakantiehuizen in Zeeland kan men terecht bij Vakantiezeeland.com. Met het grootste aanbod vakantiehuisjes in Zeeland is er altijd een vakantiewoning die bij eenieder zijn wensen past.


van Vakantie Zeeland

"Grootste aanbieder van vakantiehuizen in Zeeland. Van chalet op een familiecamping tot zeer luxe vakantiehuizen. met privé zwembad. Wij hebben het allemaal."

logo Vakantie Zeeland

Boek bij VakantieZeeland

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-20 personen

eigen vervoer

wifi

vanaf €906

Boek bij VakantieZeeland

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap