VZ988 Groepsaccommodatie in Brouwershaven

Nederland / Zeeland / Brouwershaven

22 Persoons groepsaccommodatie in Brouwershaven

Boek bij VakantieZeeland

De Groepsaccommodatie met karakter en historie, direct gelegen aan het Grevelingenmeer op het mooie en bezienswaardige Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland (Zierikzee, Renesse, Burgh-Haamstede, Brouwershaven, Bruinisse). Wandelen over dijken, struinen door bossen en duinen, fietsen in de rijke natuur of lekker slenteren door de straatjes van historische vissersdorpen en bruisende badplaatsen??. Noem het maar op; U vindt het hier! Zoekt U het vertier van zon, zee en strand, of wilt u leren duiken, zeilen, of (kite)surfen? De unieke combinatie van Noordzeestrand en Grevelingen biedt ieder wat wils.

De Groepsaccommodatie biedt plaats aan 22 personen, voor o.a. 'meer-gezins-vakanties', familie- en vriendengroepen, bedrijfs- en teambuildingsevenementen.

De Groepsaccommodatie is voor eenieder 'toegankelijk' en daarmee uitermate geschikt voor zorg- en ouderengroepen.

LET OP!!    Jongeren groepen jonger dan 28 jaar zijn helaas niet welkom. 

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Vakantie Zeeland

Over Vakantie Zeeland

Voor het huren van de leukste vakantiehuizen in Zeeland kan men terecht bij Vakantiezeeland.com. Met het grootste aanbod vakantiehuisjes in Zeeland is er altijd een vakantiewoning die bij eenieder zijn wensen past.


van Vakantie Zeeland

"Grootste aanbieder van vakantiehuizen in Zeeland. Van chalet op een familiecamping tot zeer luxe vakantiehuizen. met privé zwembad. Wij hebben het allemaal."

logo Vakantie Zeeland

Boek bij VakantieZeeland

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-22 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €1471

Boek bij VakantieZeeland

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap