Zeilboot Harlingen

Nederland / Friesland / Harlingen

Sfeervol gerenoveerde gaffeltopzeilschoener waarmee u heerlijk over het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese meren kunt varen

Boek bij Groepen.nl

Aan boord van deze driemaster is voor iedereen genoeg te doen. Help bijvoorbeeld eens de zeilen hijsen en je zult onder de indruk zijn van de vele vierkante meters zeildoek. Aan dek valt voor iedereen altijd genoeg te beleven. Door de hoge en dichte reling is dit schip ook zeer geschikt voor kinderen. De schipper is zelf een meer dan enthousiast zeiler die je van harte uitnodigt voor een zeiltocht aan boord. Droogvallen, een nachtje ankeren of de Waddeneilanden bezoeken: hij stelt graag samen met jullie een mooi en passend programma vast. 

Overnachten op het water in Friesland

Binnen in de boot is voldoende ruimte om samen te eten of te verblijven voor een vergadering of presentatie. De eigen bar aan boord is onlangs vernieuwd en nodigt uit voor een gezellig samenzijn na een actieve dag zeilen. Alle hutten zijn volledig vernieuwd om je optimaal te laten genieten van een goede nachtrust na een intensieve zeildag aan boord. De bedden zijn voorzien van nieuwe matrassen en de ventilatie in de hutten zorgt voor aangename, frisse lucht. 
*Prijs is inclusief overnachting, bemanning, één uur per dag op de motor, havengelden, toeristenbelasting en kosten voor bruggen en sluizen.

Voor een weekendje schipper zijn! 

Door de bouw van dit schip is het ook uitstekend geschikt voor een verblijf bij minder goed weer. kun je alle kanten op! Wanneer het weer minder mooi is zoek je een plekje in de heerlijk verwarmde stuurhut. Vanuit deze plaats heb je een  schitterend uitzicht over het schip. Dit is ook de uitgelezen plek om samen de hele dag spelletjes te spelen. Bij mooi weer zoek je een plekje aan dek om te genieten van de zon. De schipper staat zijn plaats aan het roer graag even aan je uit handen om je te laten ervaren hoe het is om z'n machtig schip te besturen. Dit is toch een unieke ervaring!

Bekijk ook de andere bootovernachtingen

*Op deze accommodatie zijn de HISWA Algemene Voorwaarden Chatervaart van toepassing

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-30 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €3586

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap