Zeilboot vanuit Enkhuizen

Nederland / Noord-Holland / Enkhuizen

Deze bijna 130 jaar oude fraaie tweemastklipper biedt de perfecte combinatie tussen comfort en sportiviteit

Boek bij Groepen.nl

Klaar voor avontuur? Kom dan aan boord van dit fantastische schip voor een heerlijke zeiltocht! Ontdek samen het IJsselmeer en bezoek onderweg de gemoedelijke havenstadjes. Of vaar uit naar de Waddenzee en breng een bezoek aan de prachtige eilanden. Samen met je gezin, familie, vrienden, vereniging, bedrijf of school plannen de schippers de zeilroute, afhankelijk van je wensen, de windsterkte en windrichting.

Unieke beleving: overnachten op een boot

Het interieur van dit schip is in 2012 compleet vernieuwd. Zo garanderen de comfortabele hutten en de compleet uitgeruste keuken je een aangenaam verblijf aan boord. Of je nu binnen of buiten bent, het is op dit schip altijd genieten. Zeilliefhebbers zijn natuurlijk zo lang mogelijk aan dek en helpen de schipper terwijl anderen aan boord kunnen genieten van een heerlijke plek in de zon of in de veilige kuip om daar te ontspannen in de gezonde buitenlucht.
*Prijs is inclusief overnachting, bemanning, één uur per dag op de motor, havengelden, toeristenbelasting en kosten voor bruggen en sluizen.

Ontdek de mooiste plekken van Nederland

Welke route je ook vaart; de zeer ervaren schippers Len en Elke weten van elke zeiltrip een heuse ervaring te maken. Hun grote en langdurige ervaring gebruiken ze graag om je mee te nemen in al het moois dat het IJsselmeer en de Waddenzee te bieden hebben. Iedere reis op dit schip is een 'volmaakte' belevenis. Samen gaan jullie onderweg naar de mooiste plekken van Nederland en ontdekken jullie de wonderen van onze vaderlandse natuur.

Bekijk ook de andere mogelijkheden slapen op het water

*Op deze accommodatie zijn de HISWA Algemene Voorwaarden Chatervaart van toepassing

Locatie


Bekijk grotere kaart
logo Groepen.nl

Over Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

van Groepen.nl

"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."

logo Groepen.nl

Boek bij Groepen.nl

10.0 uitstekend

 

kindvriendelijk

1-18 personen

huisdieren toegestaan

eigen vervoer

wifi

vanaf €2460

Boek bij Groepen.nl

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap