3dog campers caravan uit 2010

Ophaallocatie: Nederland / Zuid-Holland / Bergschenhoek

3Dog, de ideale vouwwagen

Boek bij Camptoo

Beschrijving 3dog campers caravan uit 2010

De meest ideale vouwwagen van hoge kwaliteit. Houdt u van een roadtrip of bent u op doorreis ? Deze tenttrailer is slaap klaar op te zetten binnen 15 minuten. De basistent bied veel ruimte en klapt open inclusief een vast grondzeil. Verblijft u liever wat langer op 1 plek, dan kunt u met gemak de grote luifel aanritsen om zo een riante leef plek te creëren. Reist u met 2 personen dan is er binnen ruim voldoende plaats voor de tafel met stoelen. Reist u met meer personen, dan is er genoeg ruimte om los van het vaste bed het grote 2 persoons luchtbed neer te leggen (gratis beschikbaar op aanvraag, incl. elektrische pomp). Het heerlijke grote bed van 180x220 is kenmerkend voor deze tenttrailer. Deze vouwwagen wordt gehuurd inclusief een volledige inboedel en fietsenrek voor 2 fietsen. Veel van uw bagage past in de aanhanger zodat alle zitplaatsen in de auto beschikbaar blijven. Mocht u toch nog een extra tent willen, er is nog een losse tent beschikbaar om mee te nemen op reis; de kampeertent Quechua Arpenaz 4.1. Wij wensen u vast een heerlijke vakantie met mooie herinneringen toe !

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale