Adria caravan uit 1987

Ophaallocatie: Nederland / Noord-Brabant / Eindhoven

Adria REFIT voortent (zelfvoorzienend)

Boek bij Camptoo

Beschrijving Adria caravan uit 1987

Te huur een unieke Adria Optima 420 met ruim laadvermogen Deze Adria genaamd Pierre heeft een complete refit van het interieur gehad. Voorjaar 2021 heeft Pierre in 2 maanden een trip door heel Spanje gemaakt en daarmee haar comfort en betrouwbaarheid bewezen. Ook vrij staan is mogelijk gebleken. Door de zonnepanelen kunnen de riante koelkast en mobiele apparaten blijven werken. Hij is voorzien van de volgende opties; - Voortent en evt luifel op afspraak - 4+2 slaapplekken - Dinette voor 4 pers - 90L koelkast met vriesvak - Zonnepanelen en omvormer (overal en altijd stroom) - Fietsenrek voor 2 fietsen - Enorm veel kast/kledingruimte - Luxe matrassen 200x140 en 200x120 breed nieuw 2021 - Complete inventaris (incl toilet) De inventaris maakt hem zo compleet dat u alleen nog uw persoonlijke spullen mee hoeft te nemen. Al met al een complete caravan met alles erop en eraan voor een comfortabele en stijlvolle vakantie. Voor vragen over de caravan of inventaris neem aub contact op.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale